Výstavba největšího rezidenčního komplexu v Praze 5 byla zahájena

Společnost CENTRAL GROUP zahájila v červnu výstavbu 1. etapy ze zhruba 1.400 bytů v lokalitě Metropole v Praze 5 - Zličíně. Tato investiční akce je odhadována na 3,5 miliardy korun. V současné době se jedná o jednoznačně nejprodávanější lokalitu společnosti CENTRAL GROUP.

 

          

 

Lokalita se nachází přímo u stanice metra B – Zličín s přímou dostupností do centra
města. Rychlé spojení s centrem zajišťuje kromě metra také ústřední komunikace navazující na Plzeňskou nebo Karlovarskou výpadovku. Veškerá občanská vybavenost je v blízkém okolí. Nejbližší nákupní centrum Metropole Zličín, kde jsou k dispozici obchody, restaurace i multikino, je docházkovou vzdáleností dostupné během několika minut.

 

 

 

Zájemci mohou na firemním webu absolvovat virtuální prohlídku zmíněné lokality. Navíc, v sídle společnosti je nyní nově k dispozici podrobná maketa tohoto komplexu. V lokalitě bude fungovat centrální recepce a stanoviště bezpečnostní služby. Počítá se s centrálním parkem a řadou míst pro děti. Plánovány jsou zde také restaurace, fitness centrum a řada dalších služeb. První etapa bytů bude dokončena již do konce příštího roku.

11.07.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444