Volně stojící sporáky - už jim odzvonilo?

Spojení pyrolytické samočisticí trouby s indukční varnou deskou

Myslíte se si, že při dnešní nabídce vestavných spotřebičů klasickým sporákům již odzvonilo ? Domníváte se, že klasické sporáky jsou zastaralé a nenabízejí stejný komfort v podobě moderních technologií pro vaření a pečení jako je tomu u vestavných produktů? O tom, že i klasický volně stojící sporák může být vybaven nejmodernějšími technologiemi, svědčí nový produkt značky Brandt.

Klasicky sporák s multifunkční troubou a indukční deskou

Sporák s označením KIP710 spojuje multifunkční troubu se systémem pyrolytického samočištění s nejvýkonnějším způsobem vaření - indukcí. Jeden produkt tak nabízí nejvyspělejší metody používané v dnešní kuchyni. Nechcete investovat do kompletní rekonstrukce kuchyně, a přesto toužíte po troubě, která se sama čistí; o elegantní varné desce, která je však bezpečná? Právě tento produkt si vás získá svou kompaktností a technologiemi.
 
Multifunkční trouba umožňuje pečení ve dvou patrech najednou bez smíchání vůně jednotlivých potravin. Ať už nedělní nebo slavnostní oběd tak připravíte daleko rychleji než v klasické troubě. Velké kusy masa, jako například celé kuře můžete péct na otočném rožni. Maso se rovnoměrně propeče ze všech stran a uvnitř zůstane šťavnaté. Čištění trouby již nebude vaší noční můrou. Sporák vybavený pyrolýzou vyčistí troubu dokonale i v nejméně přístupných místech. Pyrolytické samočištění představuje nejsnadnější a nejvýkonnější způsob čištění, kdy se veškeré nečistoty spálí při vysoké teplotě až 500°C na jemný prach.  Brandt neopomněl ani stránku bezpečnosti a vybavil troubu dvířky Cold door s vrstvou 4 skel, která udržují teplotu na jejich povrchu max na 65°C i během pyrolýzy. Příjemně překvapí i vnitřní výbava sporáku, která je doplněná otočným rožněm pro perfektní propečení pečínky a navíc je poskytován teleskopický výsuvný systém s plechem ZDARMA.
 
Indukční varná deska poskytuje při vaření nejvyšší preciznost a rychlost. Varné zóny jsou vybaveny senzorovými ovládači, které umožňují rychlé naprogramování jedné z 9 varných pozic od nejmírnější (50 W) po nejprudší (2800 W pro každou zónu). Voliče reagují na jemný dotyk prstu a jakákoli změna (zvýšení či snížení) výkonu je okamžitá jako u plynu. Značnou výhodou indukce je nízká energetická ztráta a bezpečnost. Teplo se vytváří přímo v nádobě s magnetickým dnem, nerozžhavuje se zóna, proto energetická ztráta je téměř nulová. Indukční technologie neohřívá plochu varné desky (ohřívá se plocha od dna nádoby), proto je vaření na indukcí nejbezpečnější v porovnání s klasickou sklokeramikou a plynem.  Jednotlivé zóny dosahují maximálního příkonu 2800 W, celkový příkon je 8980W, což svědčí o její vysoké výkonnosti.
 
Příjemným překvapením u tohoto produktu je cena. Sporák KIP710 zakoupíte v ceně kolem 20.000,- kč, zatímco za samostatné produkty (samočisticí troubu a indukční varnou desku) byste zaplatili dvojnásobek.

Prezentaci volně stojícího sporáku KIP710 si prohlédněte zde:  
www.elmax.cz

12.05.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444