Vířivka na každý den - do malého interiéru, ale i do velké zahrady

Relaxační, ale i rehabilitační účinky hydromasážních van a bazénků jsou nesporné, stejně jako výhoda možnosti celoročního užívání. Tato zařízení tak u nás získávají další a další příznivce. Na zájem zákazníků reaguje samozřejmě také trh, který nabídku produktů v této oblasti stále rozšiřuje.

Mezi společnosti, které svoji nabídku venkovních i vnitřních vířivých van a kompaktních SWIM SPA bazénů s protiproudem neustále obohacují, patří společnost SPA Studio. SPA Studio se snaží s každým rokem a s každým nabízeným novým modelem stále více přiblížit k svému klientovi. K hlavním zásadám tohoto profesionálního prodejce patří špičková kvalita produktů za velmi příznivou cenu pro každého zákazníka, nabízená se zodpovědnou servisní podporou a rozšířenými zárukami. Mezi modely v nabídce SPA Studia se každým rokem objevují nové tvary nejrůznějších velikostí, výšek a hloubek, od osvědčených konceptů až po zcela nové typy. S každým novým klientem přichází nové požadavky a potřeby a s každým novým tvarem a typem se tak zvyšuje pravděpodobnost, že tím, kdo navštíví značkové vzorkové prodejny v Praze a Ostravě budete právě vy.


V nabídce každého prodejce existuje mnoho modelů a laický zákazník jen stěží dokáže sám jednotlivé typy a kvalitu objektivně porovnat. Český trh nabízí v oblasti vířivek především velké množství méně kvalitních produktů, převážně z čínské produkce. Než se rozhodnete, vyplatí se udělat si nejprve malý průzkum trhu. Porovnejte si například nabídku 2-3 kvalitních prodejců, u každého z nich se pro sebe snažte najít optimální model nebo nejlepší možné řešení doporučené prodejcem a jednotlivé nabídky pak znova porovnejte.

Na webových stránkách společnosti SPA Studio se můžete seznamovat nejen s aktuální nabídkou všech vířivek pro celoroční venkovní i vnitřní použití, ale prohlédnout si například také největší z rodiny královských zástupců SWIM SPA. Inspirativní pro mnoho klientů může být i nabídka finských saun a infra saun. Každým rokem se katalogový přehled rozšiřuje o nejoblíbenější vířivky jak rodinného tak komerčního typu. Společnost SPA Studio byla například také první firmou v České republice, která měla ve vířivé vaně funkčně instalovaný hydratační léčebný a ozdravný systém MiroSilk®. Od roku 2013 se stala jeho největším odběratelem v Evropě.



Velmi atraktivní je pro mnoho zákazníků výběr barevnosti skeletové formy a venkovního opláštění, stejně jako optimální technologie. Při osobní návštěvě vzorkových prodejen v Praze nebo v Ostravě nebo zhlédnutí webových stránek můžete vybírat nejen z několika různých cenových kategorií, ale také z velkého množství barevných kombinací a mnoha úrovní technologického vybavení a příslušenství. V průběhu různých ročních období a v závislosti na skladových kapacitách existují možnosti využít zvýhodněných akcí, například slevy na vířivou vanu Balaena s mimořádně silnou a hloubkovou vodní masáží.


V rámci doplňkových příslušenství a balíčků individuálních služeb se společnost SPA Studio s.r.o. snaží nabízet každému z klientů maximum v optimálním složení, tak, aby si nepořizoval nic zbytečného nebo neužitečného.

Mezi další služby prodejce patří také realizace privátních a komerčních wellness provozů na klíč a poskytování odborné součinnosti, od objednávky až po realizaci. V rámci větších projektů je možné využít služeb společnosti SPA Studio i jako subdodavatele technologií pro všechny druhy wellness provozů. Součástí tohoto servisu je také otevření školicího a předváděcího centra v Mladé Boleslavi v ulici Štefánikova, kde se vám ochotně budou věnovat zástupci společnosti a nabídnou své zkušenosti s výběrem, dodávkou či instalací, pro náročné klienty pak i se zastřešením, které nabízí partnerská společnost Alukov.
28.10.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444