Velký comeback bidetu do českých koupelen

Bidet zažívá skutečný návrat do našich koupelen. Stále více zákazníků mu při stavbě nebo rekonstrukci vyhrazuje prostor hned vedle klozetu. Ptáte se proč? Protože bidet je praktický, užitečný a především důkladný pomocník při intimní hygieně. Vybírejte z mnoha stylů, typů i designů.

Proč až teď?

I když mluvíme o návratu bidetu, nemůžeme říct, že se v naší republice jedná o masovou záležitost. Snad je to proto, že nás k takovéto důkladné hygieně nikdo nevedl. Ve většině případů může za absenci bidetu malý prostor koupelen. Přiznejme si to, kdo si může dovolit vměstnat kromě vany nebo sprchového koutu, umyvadla a pračky do koupelny nebo na WC ještě bidet? Pokud však přemýšlíte o modernizaci, rekonstrukci nebo nové výstavbě domu, zakomponujte do svých plánů i bidet. Budete s ním spokojeni.

Dopřejte si dokonalou intimní hygienu i bez bidetu 

Bojujete o každý centimetr v koupelně a bidet nemáte kam vmáčknout? Máme pro vás dobrou zprávu – existuje tzv. 2 v 1 sprchovací toaleta. Jedná se o bidetové sedátko, které připevníte ke klozetu místo svého dosavadního obyčejného sedátka. Bidetové sedátko má mnoho funkcí, které jistě oceníte a které vám nahradí bidet. V lecčems ho dokonce i předčí – anální nebo perineální sprcha s masážním režimem, regulace tlaku i teploty vody, nebo fén pro jemné osušení. Stačí zapojit bidetové sedátko do elektrické sítě. Pak už jde všechno téměř samo. Ovládání je elektronické. Pomocí tlačítek si jednoduše a pohodlně zvolíte požadovanou funkci. Vyberte si takové sedátko, které bude splňovat vaše požadavky.

Bidetová sprška

Další alternativou je bidetová sprška. Jediné, co potřebujete pro její provoz, je přívod vody nebo umyvadlo v blízkosti toalety. Bidetová sprška je přimontovaná na vodovodní baterii. Voda se jednoduše pustí na umyvadlové baterii a při stisku páčky na spršce teče voda ze spršky. Při uvolnění páčky, teče voda z vodovodní baterie. Velkou výhodou je vlastní nastavení teploty vody. Tato bidetová sprška může sloužit i u umyvadla v technické místnosti, kde může usnadnit napouštění velkých nádob nebo oplach čehokoli, co nemůžete vzít do koupelny.

Hygienické i zdravotní aspekty používání bidetu nebo bidetového sedátka 

Díky používání bidetu případně bidetového sedátka bude vaše intimní hygiena opravdu důkladná. Přispějete tak velkým dílem ke svému každodennímu dobrému pocitu z čistoty a svěžesti. A nejen to. Bidet má také důležité zdravotní aspekty. Napomáhá při různých onemocněních v intimních oblastech. Ženy ho jistě ocení pro jeho důkladnou očistu a jemnou péči. Je vhodný jak pro seniory, tak pro maminky malých dětí. Bidet je prostě nedoceněný pomocník a my si pomalu zvykáme, že je součástí našich koupelen.

Více informací o tomto, ale i o dalších výrobcích najdete na www.mbkeramika.cz. Prohlédněte si také nový katalog novinek pro rok 2015.
10.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444