Velkoformátové keramické obklady bez omezení

Použití velkých formátů obkladů a dlažeb patří k trendům, které nepřestávají oslovovat. Čistě působící jednolitá plocha dodá atraktivní vzhled interiéru i venkovnímu prostředí. Nové materiály a především vývoj technologií jejich zpracování umožňují produkci stále zajímavějších modelů o opravdu velkých rozměrech. Třeba i 3x1 m! 

Velkoformátové obklady bývají ve valné většině často limitovány hmotností a tloušťkou materiálu, která může výrazně omezovat jejich využití. Společnost Los Kachlos nyní nabízí nové produktové řady velkoformátových keramických laminovaných obkladů a dlažeb, o nichž se někdy hovoří jako o výrobku budoucnosti.

Díky unikátní výrobní technologii jsou všechna omezení překonána. Speciální systém lisování a pálení způsobí, že obklady a dlažba nemají vnitřní pnutí a jsou vysoce odolné proti poškození. Konstrukčně jsou obklady vyztuženy skleněnou síťovinou o tloušťce 0,5 mm, která poskytuje optimální mechanickou pevnost. Obklady je tak možno vyrábět minimální tloušťce, hmotnosti a zároveň v nestandardně velkých rozměrech.
Velkoformátový obklad s minimem spár
V současnosti je k dispozici více než padesát dezénů laminovaných keramických obkladů a dlažeb o tloušťce 3 mm a ve formátech až 3x1 m. Díky tomu lze zajistit obklad stěny s minimem spár. Takové řešení je vítané jak z estetického, tak i hygienického hlediska především v kuchyni nebo v koupelně. 
Velkoformát i v exteriéru
Vysoká odolnost tohoto typu obkladů a dlažby vůči UV záření, chemickým látkám, mechanickému opotřebení či nasákavosti a mrazu zajišťuje, že je lze vedle interiérů bytů instalovat také do venkovního prostředí. Vzhledem k velmi nízké váze materiálu není problém tyto velkoformátové obklady nalepit například na zateplenou fasádu a to bez potřeby jakýchkoli pomocných konstrukcí. Celkový designový efekt takové realizace je jedinečný. 
Rekonstrukce bez problémů
Obrovské možnosti nabízí tyto velkoformátové obklady a dlažba i při rekonstrukci stěn a podlah. Vzhledem k třetinové tloušťce oproti obvyklým materiálům je lze instalovat přímo na původní obklad bez potřeby jakéhokoli bourání. Tím se uspoří náklady, čas a zabrání se i všem nesnázím, které by způsobil hluk sbíjecích strojů, o hrůzách vířeného prachu a nutnosti odvážet kontejnery suti nemluvě. 
09.09.2014 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444