Úsporný a ekologický systém pro automatizaci bran, vrat a závor

Firma Olymps Door přináší na trh solární systém Nice Solemyo určený pro automatizaci bran, garážových vrat a silničních závor včetně těch, které jsou umístěné daleko od přívodu síťové elektrické energie.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Slunce je základní podmínkou pro život na Zemi. Ze vzdálenosti 150 miliónů kilometrů dopadá na zem bezplatné slunečné záření – nejbohatší dostupný energetický zdroj, který je navíc z ekologického hlediska naprosto čistý. Energii ze Slunce již umíme využívat nejen pasivně, ale současné technologie ji umí i aktivně zhodnotit.

Aktivním využitím sluneční energie se redukuje nejvíce emisí CO2, které se podstatnou měrou podílejí na globálním oteplovaní Země. Dosud byla sluneční energie v porovnaní s fosilními palivy znevýhodňovaná vyššími investičními náklady na jednotku instalovaného výkonu. Situace se však postupně mění, cena fosilních paliv stále stoupá a energie získaná z obnovitelného zdroje energie se stává výhodnější. Potenciál sluneční energie je obrovský a na jeho aktivní využití kladou velký důraz nejvíce orgány Evropské unie. Podle oficiálních dokumentů se do roku 2015 očekává růst v Evropě ze současných přibližně 15 mil. m2 kolektorové plochy na 100 mil. m2.

Instalovatelnost bez omezení

Velkou výhodou solárního systému Nice Solemyo, se kterým přichází firma Olymps Door, je snadnost jeho instalace, a to kdekoliv - bez potřeby výkopových prací a přepojování. Systém je proto použitelný i v nejvzdálenějších lokalitách nebo v obtížně přístupných místech.

Nízká spotřeba bez rizika výpadku elektřiny

Zvýšená kapacita baterií kombinovaná s minimální spotřebou automatizace garantuje výkon i při vysokém zatížení. Systém obsahuje fotogalvanický panel, který mění sluneční záření na elektřinu a bateriový blok, který ukládá energii produkovanou panelem. Bateriový blok zabezpečuje souvislé a permanentní dodávky energie během provozu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Bližší informace o dodávkách, instalaci, záručních podmínkách nebo cenových relacích solárního systému Nice Solemyo můžete získat na www.olymps-door.cz nebo na bezplatné info lince 800 152 741.
09.07.2009 | PR - OLYMPS DOOR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444