Udělejte si místo pod stromečkem. Letos Ježíšek naděluje pračky!

Na Vánoce se těší celá rodina, avšak každý její člen na něco jiného. Děti nepochybně nejvíc na dárečky, pánové si představují stoly prohnuté jídlem a hospodyňky si přejí, aby už bylo navařeno, napečeno, naservírováno, snědeno, umyto a uklizeno.

Stejnou péči, jakou žena věnuje rodině, přináší pračky Samsung vašemu prádlu. Zkuste si napsat Ježíškovi o dárek, který vám usnadní každodenní maraton domácích prací a udělejte si na něj pod stromečkem dostatek místa, aby rodina viděla, že to myslíte vážně.

Efektivně při nízkých teplotách
Například u praček Samsung série WW6000 je tajemstvím odborníky oceňovaná technologie Eco Bubble®, která vytváří z pracího prostředku, kyslíku a vody aktivní pěnu a nečistoty odstraňuje i při nižších teplotách. Díky tomu je látka méně namáhána a déle si uchová svůj vzhled. Navíc tím ušetříte energii, prací prášek a dokonce i čas. Program Super Speed zvládne až 5 kg náplň již za 59 minut! Momentálně na trhu nenajdete výkonnějšího partnera.


Proti odolným skvrnám
Na boj s odolnými skvrnami je připravena nová funkce Bubble Soak. Oblečení je až 30 minut namočeno do lázně aktivní pěny, která nečistoty odděluje od tkaniny a rozpouští. Dále můžete využít i speciální funkce, jako např. super ekologické praní nebo programy pro outdoorové funkční oblečení či vlnu.

Pračky s dlouhou životností
Samsung myslí i na to, aby nám pračka sloužila dlouhá léta. Po každých 40 cyklech doporučuje využívat účinný samočistící program Eco Drum Clean. Ten zajišťuje ekologické a hygienické vyčistění vnitřku pračky bez použití chemických přípravků. K dispozici je rovněž paměťová ochrana, která chrání spotřebič před poškozením, a v případě výpadku elektrického proudu pokračuje v cyklu tam, kde byl přerušen.

Pračky WW6000 jsou vybaveny keramickým topným tělesem s dvojitou povrchovou úpravou, která snižuje usazování vodního kamene, a tím prodlužuje životnost pračky stejně jako invertorový motor. Tento motor snižuje hluk i spotřebu elektrické energie a Samsung na něj poskytuje 10letou záruku.
Vítaným pomocníkem pro vás může být automatický Smart Check systém pro sledování chyb, který ihned zjistí a diagnostikuje problémy a poskytuje snadné řešení pomocí aplikace v chytrém telefonu. Vy díky této aplikaci ušetříte čas i případné náklady za přivolání opraváře.

Atraktivní design, praktická manipulace
Elegantní design CrystalGloss® povyšuje „obyčejnou“ pračku na ozdobu každé domácnosti. Velká dvířka pračky jsou navržena tak, aby se otevírala doširoka a díky madlu posunutému o 45 stupňů výš je manipulace s prádlem mnohem jednodušší. Vybrat si můžete i podle barvy. Ježíškovi pak stačí upřesnit, zda si přejete model s klasicky průhlednými, anebo do modra zabarvenými dvířky.

Více informací na www.samsung.cz.
20.11.2015 | PR
  • Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

    Špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání, to jsou atributy produktů společnosti Samsung. Díky neustálým inovacím transformuje svět televizorů, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. V 80 zemích celého světa zaměstnává více než 325 000 odborníků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444