Účinné tiché vysávání pro alergiky a domácnosti se zvířecími mazlíčky

Vysáváte rádi? Odpověď „ano“ uslyšíme jen výjimečně. Důvodů je celá řada. Některými z nich bývá neznalost a nejistota při nakupování vhodného vysavače pro domácnost. Produkty z kategorie vysavačů značky ETA potvrzují i po nové evropské legislativě svou účinnost, výkon s nařízeným nižším příkonem, ale zejména výborný poměr ceny a dokonalého úklidu. Vybere si opravdu každý.

Od 1. září jsou všechny vysavače dodávané na území Evropské unie označeny povinně velmi podobnými energetickými štítky, jaké zákazník zná z označení bílého zboží. Maximální příkon vysavače dle nové normy nesmí přesáhnout hranici 1600W.

www.eta.cz

ETA přichází na podzim s novinkami z řady vysavačů, které splňují požadavky nové energetické normy na nízký příkon a stále nabízejí zákazníkovi vysoký sací výkon, účinnost, mají velmi variabilní příslušenství a vyhoví i náročným požadavkům domácností, kde žijí alergici nebo domácí mazlíčci.

www.eta.cz
Novinka podzimu 2014, vysavač ETA Manoa, je sáčkový vysavač, který disponuje vysoce úsporným a zároveň výkonným ECO motorem o příkonu 900W a má aktivní ochranu proti spálení. Součástí je také elektronická regulace sacího výkonu. Nadstandardní filtraci zaručí HEPA filtr třídy 12 s účinností 99,5%. Sběr nečistot je v hygienickém prachovém sáčku Unibag o objemu 3 l.

Výhodou je také velmi tichý chod 74 dB. Extrémně velký akční rádius až 11 m umožňuje dosáhnout do vzdálených míst bez nutnosti přepojování napájecího kabelu.
www.eta.cz
Samozřejmostí je automatické navíjení napájecího kabelu. Praktické rozměry a nízká hmotnost umožňují snadné skladování a jednoduchou manipulaci.

Příslušenství u dražšího typu modelu navíc v bohaté výbavě obsahuje např. univerzální podlahovou hubici s výsuvným kartáčem, či parketovou hubici. Majitelé chlupatých mazlíčků ocení vzduchový turbokartáč. ETA vám na vysavač ETA Manoa poskytuje prodlouženou záruku 5 let na motor.
Praktické rozměry a nízká hmotnost umožňují snadné skladování a jednoduchou manipulaci.

Více informací: www.eta.cz

30.09.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444