Tip pro zahrádkáře

Při koupi zahradního domku můžete nyní ušetřit desetitisíce

Zahradní domek najde svoje místo i na sebemenší zahrádce. Stačí se jen rozhodnout pro velikost, provedení a jeho využití. Společnost Gremium DK má ve své nabídce malé domečky na nářadí s jedno či dvoukřídlými dveřmi o síle stěny 19 mm i zahradní domky a rekreační chaty ve velikosti 5 x 6 m.

K základnímu provedení lze volit mezi dalšími doplňky: velikostí a počtem oken a dveří, různě velkým čelním přesahem střechy, terasou, bočním přístřeškem nebo přístavkem. Krytá terasa se hodí k zahradnímu posezení, přístřešek lze využít k uskladnění dřeva.

Výhodou dřevěného domku je fakt, že je postavený za chvíli a že jsou předem stanoveny náklady na jeho stavbu. Při výrobě se používají nové technologie, tedy jednotlivé prvky jsou lehké, snadno se montují i přepravují. Všechny se montují na předem připravený pevný základ.

Gremium DK s.r.o. nabízí kompletní servis od dodání domku na místo stavby, montáž či konečnou úpravu dřeva. V podzimní akci vybrala společnost 15 nejoblíbenějších typů zahradních domků a chat, jejichž cena je snížena až o několik desítek tisíc a jsou připraveny ve skladu k okamžitému dodání. V případě, že se chatku nebo zahradní domek chystáte pořídit neváhejte, nabídka platí jen do 20. října.

Více informací získáte na www.gremiumdk.cz
02.10.2008 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444