Tendence 2003 - veletrh jako město

Atraktivní nabídka veletrhu TENDENCE 2003 od 9. do 12. října 2003 v PVA Letňany Praha.
Celý veletržní areál bude letos nově uspořádán ve stylu malého města. Pro návštěvníky budou kromě výstavních expozic připravena náměstí s fontánami, příjemná posezení k odpočinku a dětské hřiště, kde mohou maminky svěřit děti odborníkům a v klidu se věnovat výstavnímu programu. Doprovodný program jednotlivých veletrhů obohatí o víkendu keramické trhy, které budou volně přístupné i bez zakoupení vstupenky.


Mezi akcemi, které se v České republice zabývají bydlením, patří výstavní projekt TENDENCE 2003 k těm nejvýznamnějším a nejúplnějším. Na jednom místě se zároveň představí veletrhy interiérů, dekorací, umění, stavebně-interiérových prvků a nemovitostí. Návštěvníci tak mohou pohodlně navštívit expozici nábytku, zajistit si firmu na opravu koupelny, obnovit bytový textil nebo si jenom koupit malý dárek na keramickém trhu. Vzhledem k úspěšnosti minulých ročníků předpokládáme účast přes 400 vystavujících firem a více než 30 000 návštěvníků. TENDENCE 2003 se koná 9. - 12. 10. 2003 v PVA Letňany Praha. Zajímavost jednotlivých nabídek jsme se rozhodli podpořit uspořádáním několika soutěží. Ty inspirují vystavovatele k tvorbě originálních expozic a návštěvníkům přinesou přitažlivou formou srovnání různých řešení stejného zadání. Většina návrhů interiérů je omezena možností konkrétního obytného prostoru, obzvláště při současném trendu bydlení v malých bytech. Proto například dostanou všichni výrobci kuchyní k dispozici stejně velký, tedy spíše stejně malý prostor, do kterého nainstalují podle svých představ optimální kuchyni. Návštěvníkům veletrhu se tak naskytne jedinečná možnost srovnání jednotlivých nápadů a přístupů na jednom místě.

Další soutěže se zaměřují například na koupelny a ložnice. Velmi zajímavou součástí soutěže jistě bude téma "Koupelna v obytném prostoru". Tento nově nastupující moderní trend nabízí umístění sprchového koutu do kuchyně nebo třeba do obývacího pokoje. V této soutěži očekáváme opravdu odvážné expozice. Soutěž "Ložnice" naopak vychází spíše z klasických typů ložnic, které budou aranžovány podle několika připravených témat: Ložnice našich babiček, Ložnice svatební nebo Ložnice budoucnosti. Vedle těchto soutěží proběhnou také soutěže již tradiční - "Okno v interiéru" a "Studentský design", pořádané ve spolupráci s Design centrem ČR. Výstavní projekt Tendence je zde především proto, aby poskytl návštěvníkům inspiraci pro jejich bydlení, přinesl jim užitečné a zajímavé informace a umožnil jim jednoduše provést konkrétní nákupy či objednávky. Jde však také o vytvoření příjemné atmosféry, budování tradice místa, na které se návštěvníci i vystavovatelé budou rádi vracet. Věříme, že se tyto záměry podaří naplnit a těšíme se na setkání na začátku října.
Fotografie pocházejí z loňského ročníku veletrhu.
10.09.2003 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444