Systém zásuvek LEGRABOX: Minimalistický design pro dokonalý pořádek

Přímočarý, štíhlý a obzvlášť minimalistický design – takto prezentuje rakouský výrobce nábytkového kování Blum novou řadu zásuvek – systém LEGRABOX pure.

Elegantní fenomén podtrhuje nejvyšší nároky na design, a proto byl také za své čisté, štíhlé a jednoduché tvary několikrát oceněn a to i na mezinárodní úrovni. Nová řada zásuvek LEGRABOX pure je univerzálně použitelný do všech obytných prostor. Díky ušlechtilým materiálům, ze kterých je vyroben (nerez anebo matná povrchová úprava různých barev) se hodí do všech místností - od kuchyně až po koupelnu. Systém vnitřního členění zásuvek AMBIA-LINE vytváří kromě pěkného pořádku také harmonický celkový vzhled.


O zvlášť vysokou kvalitu pohybu se stará nová vodicí lišta. Vodicí systém je ovlivněný jejími skvělými technickými vlastnostmi, jako například synchronizovaným lehkým chodem a ještě lepšími jízdními vlastnostmi. Dále dynamickou nosností 40 a 70 kg. Ověřené tlumení BLUMOTION se i v LEGRABOXu stará o jemné a tiché dovření. Existující podpora otevření SERVO-DRIVE (elektrická) a TIP-ON (mechanická) zajišťují osvědčený Blum komfort při otvírání bezúchytkových zásuvek.

Prohlédněte si video


Pořádek ve své nejhezčí podobě

AMBIA-LINE, systém vnitřního členění zásuvek LEGRABOX se svými elegantními rámy dokonalého tvaru se stará o pořádek v celém obytném prostoru. Systém vnitřního členění zásuvek existuje ve dvojím provedení: ocelové rámy s povrchovou úpravou práškovým lakem v různých barvách anebo kombinaci vybraného dřevěného dekoru s ocelovými prvky, které propojují zásuvky a jejich vnitřní život v jeden harmonický celek. Promyšlené detaily jako například magnetické uchycení rámů na záda výsuvu anebo na vedlejší rám, dělají AMBIA-LINE jednoduchým a intuitivním při obsluze a univerzálně použitelným v různých typech nábytku.

10.08.2016 | PR
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444