Snadná péče o dřevěná okna a dveře

Soupravy Aidol Pflege

Kdo své auto někdy delší dobu nemyl, dobře zná lepivou vrstvu sazí a špíny, která se usadí na laku. Problém se rychle odstraní v myčce, kde se autu dostane i potřebné péče. U špinavých oken a dveří ze dřeva to bohužel nefunguje tak snadno. Ošetření běžnými prostředky pro domácnost jim může způsobit velkou újmu – mohou vznikat pruhy a skvrny a není zajištěna ani ochranná funkce.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Jemně čistit a současně účinně pečovat, přesně k tomu jsou určeny soupravy Aidol Pflege-Set pro péči o dřevěná okna a dveře, které nabízí společnost Remmers CZ, s. r. o. Obsahují osvědčený čistič Aidol Reiniger, speciální hadříky, z nichž se neuvolňují vlákna, a nový pečující balzám. Práce s nimi je velmi snadná – stačí pouze prostředek rovnoměrně nanést, leštění není nutné.

 

Již použití dvakrát ročně výrazně prodlužuje intervaly mezi renovačními nátěry, protože balzám Aidol Pflege-Balsam dokáže napravit i lehké povrchové škody, jako jsou například mikrotrhliny způsobené kroupami, obnovuje barevný efekt a lesk.

Soupravy Aidol Pflege-Set pro péči o dřevěná okna a dřevěné domovní dveře jsou vhodné pro všechny povrchové úpravy dřeva – lazury a krycí laky. Rozdíl mezi oběma soupravami spočívá v tom, že balzám je speciálně vytvořen pro rozdílné velikosti povrchu. U dveří s velkými plochami musí být například uzpůsoben tomu, aby bylo možné jej snadno rozetřít bez tvorby pruhů. Tento aspekt nehraje u relativně malých ploch oken žádnou roli.

Více informací najdete na www.remmers.cz

06.04.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444