Radiátor je součástí interiéru

Foto: Korado

Foto: Korado

Bílý radiátor je sice klasika, ale možností je mnohem více. V nabídce společnosti Korado najdeme radiátory v různých provedeních a barevných variantách. Pokud se vám klasické radiátory už zdají okoukané, je čas na změnu...

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Korado

Vyměňte starý za nový

Jestli vašemu interiéru stále ještě vévodí staré litinové topné těleso, vězte že modernizací otopné soustavy ušetříte 10 – 15% výdajů za energii. Nový radiátor bude nejen výkonnější, ale rozhodně i elegantnější. Díky menšímu objemu vody spotřebuje mnohem méně energie. Výrobky řady RADIK KLASIK – R jsou koncipovány speciálně pro výměnu radiátoru bez nutnosti zasahovat do stávajících rozvodů.

Radiátor už nemusíte schovávat


V nabídce společnosti Korado najdeme také designová topná tělesa, jejichž výběr byl nedávno ještě rozšířen. Série topných těles KORATHERM uspokojí skutečně i nejnáročnější nároky na vzhled a originalitu radiátorů. Řada se skládá z pěti základních modelů: liniové, horizontálně nebo vertikálně orientované otopné profily, konstrukčně uspořádány do mnoha typů.

Originálním prvkem interiéru se zcela jistě stane topné těleso členěné horizontálně. Působí elegantním a svěžím dojmem.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Korado

KORATHERM HORIZONTAL – M je nízký radiátor, vhodný např. pod francouzská okna, nebo do interiéru s nízkými parapety.

Originální řešení vytápění vstupních prostor skýtá KORATHERM REFLEX. Je to elegantní kombinace topného tělesa se zrcadlem, vhodná např. do předsíní či vstupních hal.

Topná tělesa KORATHERM jsou nabízená v základní bílé barvě a dalších 23 barevných odstínech. Variabilní jsou i možnosti připojení radiátorů k otopné soustavě.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Korado

Klasika v novém hávu

I v základní řadě RADIK najdeme originální designová řešení. Klasický radiátor v provedení PLAN má hladkou čelní desku. Na rovné ploše neuvidíme obvyklou hru světla a stínu ,na niž jsme u radiátorů zvyklí. Hladká čelní deska působí čistým a elegantním dojmem.  

KORALUX do koupelny

Korado nabízí také trubková topná tělesa, umožňující pohodlné sušení textilií. Vyrábí se v rovném či mírně oblém profilu, s možností bočního či středového připojení. Topná tělesa KORALUX jsou nabízena v širokém výběru barevných provedení.

Radiátor skutečně může být plnohodnotným estetickým prvkem interiéru. Stačí si jen vybrat z bohaté nabídky barev a provedení takové topné těleso, jež bude ve vašem interiéru ladit. Bílý radiátor je sice věčný, ale fantazii se meze nekladou obzvlášť v designu domácnosti. Nejdůležitější je, aby se vzhled interiéru líbil tomu, kdo jej obývá.
28.06.2010 | PR
  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444