Oslavy v rytmu rock 'n' rollu

Kamennou vlnu začali podle legendy lidé používat už v dávných dobách. Sopky chrlily roztavené sopečné magma, vítr ho rozfoukával na tenká vlákénka, která naši předkové sbírali a zateplovali s nimi svá obydlí.

Od té doby se mnoho změnilo a výroba kamenné vlny byla pomocí moderních technologií dovedena k dokonalosti. Společnost Rockwool už od roku 1937 vyvíjí nové materiály a systémová řešení a postupně se tak stala největším světovým výrobcem izolací z kamenné vlny – tj. izolací, které zajišťují vysokou protipožární odolnost a výborné akustické a tepelně izolační vlastnosti staveb.
Vývoj od pravěku k modernímu dnešku si připomněli všichni, kteří 3. června oslavovali v brněnském Boby centru 10. výročí společnosti Rockwool na českém trhu. Večer začal pohledem na sopky chrlící žhavé magma, pokračoval tancem za zvuku šamanských bubnů, osvětlen loučemi ohnivých mužů.

Postupně se všichni přenesli až do žhavé současnosti. To když tanečnice předvedly horkou novinku v sortimentu společnosti Rockwool i na celém českém trhu: komprimovanou izolaci v rolích.

Její hlavní přednosti jsou:
  • komprimace -– tedy úspora dopravních nákladů, rychlejší montáž
  • výborné tepelněizolační vlastnosti
  • distribuce na paletách s možností skladování venku
  • zachování všech předností kamenné vlny
    Jak se tato novinka jmenuje? Je to Rockwool v rolích – nemůže se tedy jmenovat jinak než Rocknroll!
  • Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
    A v rytmu rock'n'rollu se nesl i zbytek večera: skvělá vystoupení Vladimíra Hrona, Ládi Kerndla a skupiny Las Vegas se střídala se soutěží pro přítomné. Hlavní cenou byl (jak jinak) zájezd do Memphisu, rodiště krále rock'n'rollu Elvise Presleyho.

    Věříme, že budoucí spolupráce s našimi zákazníky bude pro všechny stejně příjemná, jako byl tento slavnostní večer.
    13.06.2003 | Tisková zpráva
    • ROCKWOOL, a.s.

      ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


    BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

    REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
    Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444