Novinky mezi vinylovými podlahami

LINO Fatra - Novoflor Extra Efekt

LINO Fatra - Novoflor Extra Efekt

Při výběru podlahové krytiny se nejčastěji nabízejí tři možnosti. Můžete se rozhodnout pro dřevěnou podlahu, laminátovou nebo vinylovou. Vinylové podlahové krytiny získávají na oblibě díky svému vzhledu, snadné pokládce, údržbě a samozřejmě trvanlivosti. 

Zapomeňte na nevzhledná PVC v bytech panelových domů, která si možná pamatujete z minulých dob. Výrobci dnešních vinylových podlahových krytin sledují ty nejnovější módní trendy. Vedle dekoru vás příjemně překvapí i výhody této podlahy, mezi které patří především odolnost, tepelná i zvuková izolace a snadná údržba. 
 
   LINO Fatra - Novoflor Extra Ideal  
Novinky společnosti Fatra
Společnost Fatra, a.s., tuzemský výrobce vinylových podlahových krytin, začátkem letošního března představila kolekci LINO Fatra s novými 34 vzory a především dva zcela nové dekory:

  • Novoflor Extra Efekt 
  • Novoflor Extra Vario
Novoflor Extra Efekt napodobuje strukturu škrábaného betonu a Novoflor Extra Vario připomíná dekor koberce.
Vinylové podlahy do komerčních prostor i domácností
Vinylové podlahy LINO Fatra se vyznačují vysokou odolností vůči zátěži i opotřebení. Dokáží zamezit poškození při chemickém působení i vlivu kolečkových židlí. Pro své vlastnosti jsou určeny zejména do komerčních prostor, kanceláří, škol, nemocnic, obchodů, hotelů a restaurací, ale uplatnění nacházejí i v domácnostech. Podlahy LINO Fatra můžete bez obav položit do kuchyní. Při kontaktu s vodou nehrozí žádné vzedmutí. Struktura podlah LINO Fatra navíc nabízí dobrý teplotní vjem, a proto se často pokládají do ložnic či dětských pokojů, navíc jsou vhodné i pro instalaci podlahového topení. Pro velmi snadnou údržbu vyhovují i lidem trpícím alergiemi.
 
LINO Fatra - DOMO  

Elektrostatické a antistatické provedení podlah
Podlahy LINO Fatra ze speciální kolekce Elektrostatik, Dynamik jsou určeny do prostor s požadavkem na elektrostaticky vodivé provedení podlahy. Jedná se o homogenní podlahové krytiny, které jsou v celé své tloušťce stejného složení i provedení. Tyto podlahy nacházejí uplatnění v místech s nebezpečím výbuchu, laboratořích či ve zdravotnictví, nebo naopak v prostorách s požadavkem na antistatické provedení podlah, např. v počítačových sálech, v místech pro výrobu elektroniky, v oblasti telekomunikací atd. 
Nové vzory podlah do škol a školek
Do prostor škol, mateřských školek a školních jídelen je určena podlahová krytina Novoflor Extra Amos, která splňuje vysoké nároky na zátěž a neustálý pohyb nábytku. Podlaha spadá do kategorie s nejvyšším stupněm zátěže - tř. 34, 43. Způsob výroby nášlapné vrstvy byl přizpůsoben účelu, ke kterému má podlaha sloužit. Její vlastnosti byly zdokonaleny proti poškrábání, opotřebení a otěru. Kolekce Amos je nově rozšířena o 8 nových vzorů. 
06.03.2014
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444