Netrapte se s opravami - spolehněte se na Loctite

Projděte se svým bytem a jistě naleznete hned několik věcí nebo míst, která by potřebovala opravit. Viklá se vám háček na klíče? Nedrží vám dobře úchyt šuplíku? Praskla vám noha u židle? Potřebujete přidělat roletu nad okno? Chcete přilepit nové háčky na utěrky v kuchyni? Potřebujete opravit odštípnutý roh stolu?

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Opravte, slepte či vyplňte vše, co potřebujete!

To vše, dokáže opravit NOVINKA Loctite Ultra Repair. Speciální hmota Loctite Ultra Repair přilepí téměř jakýkoliv materiál. Dokáže nejen lepit, ale opraví i uštípnutý kousek. Navíc je voděodolná a odolá i širokému rozpětí teplot. Proto s ní můžete opravit prasklý plastový šuplík v mrazáku, nebo naopak kryt fénu.

Rychlost především

Loctite Ultra Repair nejen, že je spolehlivým pomocníkem při různých opravách, ale nemusíte na něj ani čekat. Loctite Ultra Repair je také extrémně rychlý. Vytvrzuje do 10 minut. To znamená, že si nestihnete dát ani kávu a je hotovo.
Snadná aplikace

Práce s Loctitem Ultra Repair je snadná. Lepené místo nejdříve pečlivě zbavíte všech nečistot a prachu. Vyjmete kousek hmoty z obalu, budete-li potřebovat méně, jen stačí nožíkem odříznout vhodné množství. Hmotu následně promnete důkladně mezi prsty, dokud se v ní obě různě barevné složky řádně nespojí, a poté můžete aplikovat. Hmotu dokážete snadno i vytvarovat a nahradit jí chybějící část. Například odštípnutý kousek rohu skříně či stolu. Po aplikaci a po vytvrzení můžete hmotu přebrousit a nalakovat stejnou barvou jako opravovaný předmět. Oprava se tak stane téměř neviditelnou.

Loctite Ultra Repair, to je spolehlivý, pevný a extrémně rychlý pomocník ve vaší domácnosti, který si poradí s každou opravou.

www.loctite.com
13.11.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444