Navrhněte kandidáty na cenu FAIR BYDLENÍ

Redakce BYDLENÍ.CZ se opět chystá udělit ceny FAIR BYDLENÍ. Tato aktivita je součástí naplňování záměru být průvodcem spotřebitele v cestě za kvalitou, s nímž portál BYDLENÍ.CZ před patnácti lety zahájil svou činnost.

Také v letošním roce BYDLENÍ.CZ udělí ocenění jednotlivcům či firmám působícím v oblasti bydlení, které svou produkcí, marketingovými nebo osvětovými aktivitami kultivují svůj obor a přispívají k jeho vyšší prestiži u veřejnosti.  

V minulosti se tým BYDLENÍ.CZ například zaměřil na české osobnosti a menší firmy, které svým dílem přispívají k dobrému jménu nábytkářského oboru v ČR a k rozvoji české tradice kultury bydlení. Cenu FAIR BYDLENÍ tak obdržela Ing. Helena Prokopová, Pavel Ságl a společnost RESA a Markéta Mecová a firma BELTERRA. Redakce BYDLENÍ.CZ si váží schopných a čestných lidí, jejich kvality chce proto náležitě ocenit. 


bydlinek

Víte o někom, kdo si cenu FAIR BYDLENÍ zaslouží? Navrhněte své kandidáty!
Tipy nám posílejte e-mailem na adresu redakce@bydleni.cz.



Předávání cen FAIR BYDLENÍ společnosti Atrium, s.r.o Předávání cen FAIR BYDLENÍ společnosti Atrium, s.r.o.
08.11.2012
  • Jana Vaňková

    Jana se stala členem týmu BYDLENÍ.CZ začátkem října 2012. Jako redaktorka píše články o zajímavých akcích nebo osobnostech, připravuje seriál článků Na reality s rozumem, stará se o podobu PR článků a zároveň svými postřehy přispívá do vlastního blogu.

  • Svatava Morávková

    Svatava Morávková zastává na internetovém portálu BYDLENÍ.CZ pozici šéfredaktorky. Nenahraditelnou součástí týmu je již 13 let. Píše články, dohlíží na korekturu, stará se, aby se ke čtenáři dostávaly kvalitní a původní články. Jejíma očima projdou téměř veškerá zde publikovaná písmenka.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444