Nadělte novou postel sobě i svým blízkým

Vánoce jsou časem lásky a zároveň jedinečnou příležitostí, kdy můžeme dát najevo, jak si svých nejbližších vážíme. Chcete své city letos vyjádřit originálním dárkem? Potěšte svého partnera, rodiče nebo sami sebe novou postelí.

Originální dárek pod stromeček
Přát si k Vánocům a do nového roku hodně zdraví a spokojenosti se stalo zvykem už před mnoha lety. Během svátků vysloví toto vřelé přání miliony lidí na celém světě. Pokud chcete svým nejdražším nejen upřímně popřát, ale také je příjemně překvapit a udělat jim radost, máme pro vás tip.

 
Zdravé spaní a spokojenost na celý život
Pokud chcete svým blízkým věnovat praktický dar, díky kterému si na vás vzpomenou každý den po celý život, obdarujte je luxusní postelí, která je vyhlášena pro svou mimořádnou kvalitu. Na její výrobu byly použity ty nejkvalitnejší materiály. Navštivte showroom zdravého spánku LUXURY SLEEPING. Pokud už vaši přátelé v luxusní posteli dávno spí, nebo hledáte tip na menší dar, popřemýšlejte o luxusním ložním prádle.



Dárek také pro vás
Ani vy v roli Ježíška nepřijdete zkrátka. Jako poděkování za vánoční nákup totiž obdržíte luxusní vrchní top matraci k objednané posteli ZDARMA. Top matrace ochrání povrch matrace a prodlouží tak její životnost.



Objednejte včas
Postele a ložní prádlo v LUXURY SLEEPING je vyráběno ručně na zakázku, proto jeho dodání podléhá termínu vašeho objednání. Chcete-li mít novou luxusní postel či povlečení pod stromečkem, objednávejte právě nyní.
 
Potřebné kontakty najdete na www.postele-LS.cz
12.11.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444