Metalplast SP

Firma Metalplast je jedním z čelních výrobců sendvičových desek s výplní z polyuretanu, minerální vlny a polystyrénu, používaných na stavbách: průmyslových hal - výrobních a skladových, sportovních objektů, automobilových salónů a dílen, administrativních a sociálních budov, apod.

Sendvičové panely jsou zhotoveny z konstrukčně-izolačního jádra (tuhá bezfreonová samozhášivá polyuretanová pěna, minerální vlna s velmi dobrou požární odolností nebo polystyrén s vysokou pevností) a dvou oboustranně pozinkovaných plechů s organickým povlakem. Široká škála vnějších profilů a barev za příznivé ceny. Desky mohou být použity jako: ochranné a vnitřní zdi, překrytí střech, závěsné stropy, protipožární přepážky, a jiné.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Dále vyrábí stavební clony, které jsou určeny k tlumení hluku vznikajícího v silničním a železničním provozu a také při provozu různých strojů a výrobních zařízení. Výhodné je, že tyto clony mohou být navrženy a montovány v různých konfiguracích a tvarech a také ve spojení s jinými prvky. Dodatečnou nabídkou jsou odborné poradenské služby, které pomohou při profesionální realizaci plánované investice. Samozřejmostí je velice rychlá montáž, estetický vzhled a vynikající tepelně izolační vlastnosti.
13.04.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444