Koupelna, která osvěží přírodními motivy

V intimním prostoru koupelny se chceme cítit co nejpříjemněji. Proto dnes pečlivě vybíráme její vybavení, tak aby byla elegantní, útulná a dodala chvílím očisty na jedinečné atmosféře, která přispěje ke kýženému pocitu pohody a relaxace.

Projekty novostaveb dnes věnují koupelnám daleko větší pozornost, než tomu bylo kdysi. Stejně tak se majitelé a nájemci starších bytů a domů stále častěji rozhodují pro rekonstrukci koupelny a  snaží se vytvořit z ní co nejpřívětivější zázemí. Barevných variant, typů obkladů a celkového ztvárnění interiéru je bezpočet.

Konkrétní tip, který vám tentokrát nabízíme, přinese do vaší koupelny kus přírody a pocit čistoty, která bezesporu přispěje k příjemným chvílím odpočinku. Nechte se inspirovat motivy, které firma Dřevojas připravila pro aktuální kolekci koupelnového nábytku IMAGE.

Ať si již vyberete květinový motiv, geometrické fantazie či motiv kamenů, vaše koupelna ztratí status pouhé umývárny a stane se luxusní částí vašeho bytu, která vám kromě soukromí nabídne také pocit uvolnění a příjemnou náladu. Exkluzivní řada nábytku s barevnými dekoracemi se pyšní praktickou skleněnou čelní plochou nábytku, která se dobře udržuje. Má závěsné provedení bez možnosti instalace nožiček, které má svůj význam z hygienického hlediska a v poslední době představuje stále vyhledávanější  řešení. Spodní skříně s umyvadlem jsou dostupné v šíři 60, 75, 90 a 120 cm. Galerky mají oboustranné zrcadlo s LED osvětlením ve stejném rozměru.

Jedinečný design nového koupelnového nábytku IMAGE vám současně poskytne možnost volby individuálního motivu dle vašeho přání. Obklopte se v koupelně přírodou - taková volba se vám vrátí v podobě pozitivní nálady pro celý den.



Více informací na www.drevojas.cz

28.03.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444