Jak instalovat bidet v panelovém bytě

Bidet je zařízení, jehož používání zvyšuje osobní hygienu a funguje i jako prevence řady nepříjemných onemocnění, jako jsou například hemeroidy. Pro ty, kteří se obávají, že si bidet nemohou pořídit kvůli nedostatku prostoru je určena malá fotoreportáž, která dokazuje, že elektronický bidet se vejde i na malé WC v panelovém bytě.

Elektronický bidet je totiž bidet přídavný, takže se instaluje na klasickou toaletní mísu. Znamená to, že šetří prostor, protože na toaletě nepotřebujete druhou mísu. Navíc po vykonání potřeby nemusíte nikam přesedat, ale očistíte se přímo na místě. To je velmi pohodlné a hygienické.

Elektronický bidet se snadno ovládá prostřednictvím postranního panelu. Moderní elektronické bidety mají řadu funkcí, jako je například masáž pro stimulaci tlustého střeva. Nastavitelná teplota vody a intenzita proudu jsou samozřejmostí. Ženy ocení možnost využití bidetu pro osobní hygienu.

Instalace elektronického bidetu

Výhody elektronického bidetu jsou nesporné. Pokud vás zajímá, jak probíhala instalace přídavného bidetu v jednom panelovém bytě, podívejte se na následující fotoreportáž.

' 


Obr. 1
Obr. 2
Obr. 3
Obr. 4

 

Obr. 1 - V panelovém bytě bylo klasické staré WC. Majitel se rozhodl toaletu zrekonstruovat a zároveň instalovat elektronický bidet.

Obr. 2 - Vzhledem k nevyhovujícímu stavu bylo potřeba toaletu rekonstruovat opravdu důkladně, například včetně nového obložení.

Obr. 3 - Instalace elektronického bidetu není náročná. Každý elektronický bidet je vybaven návodem a balení obsahuje vše potřebné k instalaci. T-rozbočkou a pancéřovou hadicí se bidet připojí na přívod vody a zapojí se do zásuvky. Pomocí přiložených šroubů se do montážních otvorů v keramice, sloužících k instalaci toaletního prkénka, instaluje fixační platforma bidetu.

Obr. 4 - Rekonstruovaná toaleta vypadá velmi dobře. Elektronický bidet je instalovaný přímo na záchodové míse, takže šetří místo.
Elektronický bidet – revoluce v hygieně

Vidíte tedy, že bidet není již jen výsadou majitelů rodinných domů či velkých bytů. Bidet si můžete pořídit také do malého panelového bytu a otevřít dveře svého domova moderním pomocníkům, kteří zvýší hygienu ve vaší domácnosti.
Více na www.elektronickebidety.cz
30.09.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444