JIKA. Na každém kroku

Kvalita, tradice české značky, šíře nabídky, originalita a cenová dostupnost. To jsou dlouhodobě hlavní hlediska, která rozhodují o vybavení naší domácnosti. A pokud naše oblíbená značka vstoupí na trh s novinkou, věříme jí a toužíme ji také přijmout do rodiny. Tradiční česká značka JIKA, která umí koupelny od A do Z, zaútočila letos na naše smysly rozšířením sortimentu o tolik potřebné obklady a dlažby. Už víte, kterou část vašeho domova tahle novinka osvěží a rozzáří?

Vstup do domu by měl být vstupem do jiného světa – toho našeho, jedinečného a osobitého. Zkuste si představit první krok na dlažbu City. Při dostatečném prostoru vynikne nadstandardní formát 80 x 80 cm, ale působivý je i čtverec 60 x 60 cm. Pro atypické či menší rozměry podlahy se asi spíše hodí obdélníky 30 x 60 cm. Barevné ladění záleží na vašem cítění: světlá šedá je elegantní, antracitová čerň noblesní, béžová teplá a kaštanová odvážná. Všechny mají efekt cementové povrchové úpravy, která je vyhledávaná pro současnou moderní architekturu. Navíc ve všech barevných variantách je k dispozici rovněž mozaika 30 x 60 cm, která i z nevzhledné zdi či tmavého zákoutí vytvoří zajímavý designový prvek, místo pro poličku či novou lampu.


Pro obývací prostory bude ideální například Aspen. Velkorysý formát 24,6 x 101 cm, velice přesvědčivý dřevěný dekor doplněný trojrozměrnou mozaikou. Navíc se jedná o mrazuvzdornou dlažbu, kterou můžete odvážně protáhnout až na terasu a působivě propojit interiér s exteriérem. Venku i uvnitř bude bezproblémově sloužit, protože mezi hlavní vlastnosti Aspenu patří vyšší tvrdost a nízká nasákavost, jsou otěruvzdorné a matný, neklouzavý povrch se snadno udržuje. Zabroušené hrany zpřesňují rozměr každého kusu a minimalizují tak spáry až na pouhé 2 mm. Díky technologii digitálního tisku je každý kus originál. Na výběr je rustikální dřevo, světlý javor nebo dva odstíny šedi, stříbřitá a tmavá.

Srdcem každého domova je kuchyně

Kuchyně je pro nás tak důležitá! A proto nastává dilema. Chceme ji mít ve stylu našich babiček? Moderní, plnou chromu? Nebo naopak provoněnou levandulí, ve stylu vintage? Líbí se nám více bílá, modrá, barevná nebo přírodní dřevo?


Zkuste si svou novou kuchyň představit s netradiční dlažbou Sicily. Dýchá prohřátými plážemi Středomoří, je v ní slunce a radost, ale také neotřelý dekor, ve kterém budete každý den nacházet novou inspiraci. V její kompoziční eleganci a šarmu současnosti, která je inspirována autentickými dekorativními dlažbami jižních zemí, vyčtete i dokonalý styl té vaší jediné a jedinečné kuchyně. Na výběr jsou dvě barevné varianty – mírná, v tlumených pískových tónech, anebo oživená modrými odstíny moře a oblohy bez mráčků. Dlažba je ve formátu 45 x 45 cm, obklady 31 x 61 cm. A co je důležité, jednoduše se dá zkombinovat s klidnějšími sériemi – například Melbourne nebo Whites – a s nimi vytváří nekonečnou řadu originálních interiérových řešení.
Ač to při předchozí chvále kuchyně nebude znít uvěřitelně, Sicily je nádherná i v koupelně. Oáza klidu, pohody a relaxace může být také rozzářená a prohřátá jižanskou atmosférou. V kombinaci s přímočarou elegancí koupelnové řady Cubito vytvoříte koupelnu snů. V nabídce vedle umyvadel různých velikostí v typickém geometrickém provedení, klozetů a bidetů, jsou nyní navíc nově i designové baterie a nábytek.

Zcela jinou náladou dýchá koupelna vybavená bílou keramikou a nábytkem Pure. Vyniká na pozadí antracitové a šedé kombinace obkladů a dlažby City, působí čistě, elegantně a velice luxusně. Sprchový kout Cubito Pure si nyní dokážete vybrat přesně na míru prostoru, který máte v koupelně k dispozici. Skla s úpravou Jika perla Glass usnadní údržbu a zajistí perfektní vzhledna dlouhá léta. Příjemnou vychytávkou je i zrcadlo Clear s integrovaným osvětlením.
Prohlédněte si všechny dekory dlažeb a obkladů.

Značka JIKA je zárukou kvality a klasických i nečekaných řešení kompletní koupelny od A do Z. Zkuste se inspirovat na www.jika.cz, nebo ještě lépe v Prague Gallery Art of Bathrooms poblíž stanice metra I. P. Pavlova (vchod z Legerovy ulice).
18.09.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444