Ideální interiérové dveře pro váš domov

Interiérové dveře SAPELI Elegant od DODO for life

Interiérové dveře SAPELI Elegant od DODO for life

Když zařizujeme nové bydlení nebo rekonstruujeme to staré, neměli bychom nikdy zapomenout na interiérové dveře. Vnitřní dveře totiž dokážou doladit celkový styl interiéru a dodat místnostem něco navíc. A jaké dveře pořídit? No přeci kvalitní české dveře SAPELI od DODO for life.

Přestože se to na první pohled nemusí zdát, interiérové dveře jsou jednou z nejdůležitějších částí bytu. Proto pokud ladíme nějakou místnost, měli bychom dbát také na to, aby do celkového designu zapadaly i dveře. Na tom, zda dáváme přednost proskleným, plným, dvoukřídlým nebo lamelovým, vůbec nezáleží, protože prodejny DODO for life nabízí mnoho typů otevírání, povrchových úprav, a dokonce zde sladíte i zárubně a kování.
Interiérové dveře SAPELI - HARMONIE

 

Máte rádi sklo?

Sklo je elegantní, působí čistě a hodí se téměř ke všemu. Klasické skleněné dveře už vás nebaví? Dobrá zpráva. Interiérové dveře SAPELI nyní nabízejí SAPGLASS, se kterými si vyhrajete jako profesionální bytový designér. Nabízejí totiž moderní design, zajímavé vzory a zároveň i kvalitu a bezpečnost. Zvolený vzor lze aplikovat pískováním, laserem, gravírováním nebo digitálním tiskem. To dělá z dveří SAPGLASS opravdu individuální a osobitý kousek do vašeho domova.
Interiérové dveře SAPELI - SAPGLASS

 

Je libo dýhu?

Pokud jste spíše na dřevo, interiérové dveře SAPELI vás rozhodně nenechají chladnými. Dýha může být svislá nebo vodorovná a vybírat se dá z obrovského množství odstínů a barev. Zvolíte-li jasan, břízu, javor nebo třešeň, záleží pouze na vaší fantazii. Kromě klasických vzhledů si můžete vybrat i z originálních a zajímavých úprav.
Interiérové dveře SAPELI v různých dýhách
 

K dostání jsou ale samozřejmě i jiné povrchy, jako je laminát, barva nebo například vysoký lesk. Ve značkových prodejnách DODO for life nebo na e-shopu DODO for life seženete navíc i kvalitní kování COBRA, které snadno sladíte právě s tím modelem, který si vyberete.
Nakupte z pohodlí domova v eshopu DODO for life
 

Z domova i osobně

A kde tento obrovský výběr interiérových dveří SAPELI a kování COBRA seženete? Kde jinde, než u toho nejlepšího a certifikovaného prodejce dveří v České republice. Firma Dodo for lifeznačkové prodejny Sapeli v Mladé Boleslavi, Mělníku, Plzni, Ostravě a hned na několika místech v Praze. Nově také v Čestlicích. Pokud je to pro vás do prodejny daleko, nemusíte si dělat starosti s dlouhou cestou a dveře, kování i zárubně si objednáte v pohodlí domova na e-shopu.
14.03.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444