HYPO stavební spořitelna získala ISO 9001:2000

HYPO stavební spořitelna a.s. jako první stavební spořitelna v Evropě získala plnou certifikaci kvality ISO 9001:2000. Ta je určena společnostem, které svým klientům nabízejí vysokou kvalitu poskytovaných služeb a zároveň kladou důraz na neustálé zlepšování společnosti. Zákazníci si tak mohou být jisti, že se jim dostává té nejlepší možné péče.

Společnost Quality Austria, pověřená mezinárodní certifikací ISO, slavnostně předala 3. ledna 2008 zástupcům HYPO stavební spořitelny certifikát Systému managementu jakosti odpovídající požadavkům normy ISO 9001:2000.

Certifikát ISO 9001:2000 získala HYPO stavební spořitelna po intenzivním procesu, při kterém nezávislý certifikační audit hodnotil fungování společnosti a jeho dopady na klienta. Důvodem byla snaha zvýšit kvalitu procesů a upevnit důvěru klientů. „Pro naše klienty je získání certifikátu důležitým signálem, že všechny jejich požadavky a přání jsou zpracovány kvalitně a rychle,“ vysvětluje výhody certifikace Tobias Heller, předseda představenstva HYPO stavební spořitelny a.s.

Moderní systémy řízení kvality umožňují firmám správně načasovat a zacílit své aktivity s efektivním využitím potřebných zdrojů. „Pro nás tento sytém znamená především orientaci na klienta a systémový přístup celé společnosti,“ dodává Tobias Heller.

Pod zkratkou ISO se skrývá International Organization for Standardization, neboli Mezinárodní organizace pro normalizaci. Standardy ISO jsou vytvářeny na základě mezinárodní spolupráce odborníků představujících špičku v daném oboru. Tato certifikace pak dokazuje skutečnou kvalitu firmy a zvyšuje její konkurenceschopnost.

HYPO stavební spořitelna a. s. nabízí svým klientům možnost zajímavého zhodnocení prostředků a atraktivní produkty v oblasti financování bydlení od 1. října 1994 . Široká síť obchodních zastoupení zajišťuje vysokou kvalitu poradenských služeb poskytovaných zkušenými poradci.

 

 

08.01.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444