Fiskars Quantum - zastřihávací nářadí, které je o krok napřed

Soutěž o zahradní nůžky

Po dlouhé zimě konečně přichází jaro a s ním období práce na zahradách. Už jste zastřihli růže?

V dubnu se jistě budete chystat na řez a výsadbu ovocných stromů nebo keřů. V nové jarní soutěži, kterou pro vás redakce BYDLENI.CZ přichystala společně s firmou Fiskars, máte nyní možnost vyhrát zahradní nůžky, které vám tyto práce ulehčí.

Nůžky, které myslí na přírodu
Zahradní nůžky Fiskars Quantum patří k zastřihávacím nářadím, která vedle kvality a odolnosti své uživatele překvapí i atraktivním designem. Na rukojeti nůžek Fiskars Quantum byl použit přírodní materiál - korek, který umožňuje bezpečné a pohodlné uchycení nůžek. A proč byl zvolen právě korek? Řada Fiskars Quantum je inspirovaná klasickým skandinávským designem, který klade důraz na použití přírodních materiálů. Korkové rukojeti mají aerodynamický tvar, jsou funkční, uživatelsky příjemné, praktické a trvanlivé. Kůra, ze které jsou rukojeti vyrobeny, je 100% obnovitelná a recyklovatelná. Jako materiál je korek ceněný zejména pro svoji lehkost, dobré termoizolační a tlumící vlastnosti, absorbci vlhkosti, voděodolnost, tlumící vlastnosti, dobrý frikční koeficient a komforní pocit při použití – všechny tyto vlastnosti se promítají do celé řady Fiskars Quantum.

bydlinek Zajímavost: Víte, proč FISKARS vyrábí nůžky s oranžovými držadly? 

Nůžky s oranžovými držadly jsou jedním z nejznámějších výrobků Fiskars. Ale proč jsou držadla zrovna oranžová?
V roce 1967 měly být vyrobeny první prototypy nůžek s plastovými držadly. Designéři se rozhodovali mezi zelenou, černou a červenou barvou držadel. Když byl ale vyráběn první prototyp, zůstal v lisu zbytek oranžové barvy z předchozí výroby a technik, který jeho výrobu zajišťoval, ji použil právě na výrobu prvního prototypu, načež vyrobil další tři v požadovaných barvách. Hlasování ve Fiskars potom rozhodlo, že oranžová vypadá nejlépe. A tak vznikly nůžky, které proslavily společnost Fiskars po celém světě. Oranžová barva se pak stala poznávacím znamením pro všechny výrobky Fiskars.
Kvalita a desing zároveň
Pro práci na zahradě potřebujeme takové nářadí, na které se můžeme spolehnout. Nůžky Fiskars Quantum veškeré nároky splňují. Lehkost a zároveň pevnost nůžek jsou zaručeny díky hliníku, ze kterého je vyrobeno tělo nůžek. Na čepele byla použita pečlivě vybraná a broušená, kalená ocel s antifrikčním povrchem, a proto nůžky poskytují výborný řezný výkon. Díky optimalizovanému rozložení síly, které zajišťuje přírůstkový převodový mechanismus, se s nůžkami tolik nenatrápíte. Tato technologie totiž umožňuje při stříhání vynaložit méně síly. Po dokončení veškeré práce  se nemusíte obávat žádné nehody. Odolné pouzdro se zamykacím mechanismem garantuje bezpečné zajištění a ochranu čepelí.

Kvalita Fiskars
Společnost vznikla ve Finsku v roce 1649 v malé vesničce Fiskars a časem se rozrostla na velkou mezinárodní korporaci, respektující historii produktů a dodržující striktní finské standardy kvality a designu. Společnost následuje tradici a přichází s nářadím, které zmírňuje námahu, únavu a překážky, které jsou často se zahradničením spojeny. Nářadí Fiskars je navrženo tak, aby vaši práci usnadnilo co nejbezpečnějším a co možná nejergonomičtějším způsobem.
bydlinekJarní soutěž o zahradní nůžky

Odpovězte na následující otázku a vyhrajte kvalitní a zároveň designové, zahradní nůžky Fiskars Quantum.  Ze správných odpovědí vylosujeme 4 výherce.
 
Soutěž byla dne 6.5.2013 ukončena. Zahradní nůžky vyhrávají:

Daniel Štecher, Hana Pášová, Jana Seidlová, Jan Galajda 
13.03.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444