České designové sklo

Nápojový soubor Mr Egg

Nápojový soubor Mr Egg

Opravdu elegantním a hodnotným dárkem vhodným nejen k Vánocům ale k jakékoli příležitosti je bezesporu české ručně dělané sklo ze Skláren Květná, které v sobě spojuje moderní design s tradičními metodami výroby. Foukané, ručně tvarované výrobky jsou bez přísad olova, čímž je zaručena naprostá zdravotní nezávadnost

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nápojový set Mr. Egg neboli Pan Vajíčko (design Studio Olgoj Chorchoj), který loni získal ocenění Design Plus na veletrhu Ambiente ve Frankfurtu nad Mohanem, nebo nápojový set Twist předního českého designéra Ronyho Plesla, porcelán a další zajímavé doplňky do interiéru nabízí elektronický obchod s bytovými doplňky společnosti Resa.

 

Resa, která na našem trhu nabízí především český designový nábytek, obohacuje svoji nabídku také o doplňky, které prezentují to nejlepší ze současného českého designu. S celým sortimentem firmy Resa, se můžete seznámit na jejích webových stránkách nebo při návštěvě prodejen v Brně (centrum IBC, Příkop 4) či v Praze (Hyacintová 8, Praha 6).

11.12.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444