Čas pro dobré investice

1. Česká Investiční CZ (původně 1. Česká Realitní a Investiční, s.r.o.), která od letošního září působí pod pozměněným názvem jako akciová společnost, nabízí v současné době byty ve více než 60 developerských projektech, z toho jedenapadesáti pražských.  

„Nynější stav realitního trhu - stálá poptávka po kvalitním bydlení, dobré úrokové sazby úvěrujících bank (pro klienta při koupi bytu, ale i pro investora, který developerský projekt realizuje) a příznivé cenové relace stavebních prací, dávají dobré podmínky pro investice v developerských projektech s návratností 30% - 50% vložených prostředků během 1 - 2 let,“ zdůrazňuje vedení společnosti. 1. Česká Investiční CZ má kromě pražského pracoviště i pobočku v Českých Budějovicích. Svým zákazníkům je schopna poskytnout ucelené informace o většině developerských projektů v Praze a v jižních a východních Čechách. Jako oficiální prodejce - smluvní partner developera  je oprávněna zájemcům byt rezervovat i vyřídit hypotéku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Výhodné možnosti prodat činžovní dům po jednotlivých bytech, mohou využít vlastníci  bytových domů. Získají minimálně o  45 procent více než při prodeji domu jako celku. Tento projekt 1.Česká Investiční CZ, která se na zhodnocování bytových činžovních domů specializuje od svého založení,  profesionálně zajistí. Vlastníkům činžovních domů nabízí oboustranně výhodnou spolupráci, která spočívá ve spojení vlastníka nemovitosti a společnosti jako developera za účelem realizace projektu – rozdělení domu Prohlášením vlastníka budovy na jednotky, rekonstrukce společných částí domu, vyhledání náhradních bytů pro nájemníky na kterém se finančně podílí i developer, rekonstrukce a prodej jednotek. Odborníci v 1. České Investiční nejdříve posuzují možnosti projektu a spolupráce na osobní schůzce a následně zájemcům o tuto službu sdělí, zda je společnost připravena projekt realizovat.

Vedle developmentu, zprostředkování koupě, prodeje nebo pronájmu nemovitosti nabízí společnost i řadu dalších služeb v oblasti nemovitostí,  mj. také komplexní správu nemovitosti, kterou zajišťuje týmem odborníků. Správu v oblasti technicko provozní i ekonomické nabízí vlastníkům bytů či nebytových prostor, společenstvím vlastníků i bytovým družstvům. Do portfolia služeb společnosti dále patří např. pořádání dobrovolných veřejných dražeb, konzultační činnost, půjčky, zprostředkování hypotéčních úvěrů a daňové a právní služby a poradenství.

21.10.2004 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444