AAABYTY.CZ - UNIKÁTNÍ NABÍDKA PRO DEVELOPERY

Realitní společnost AAABYTY.CZ, člen finanční skupiny SPGroup, přichází na trh s ojedinělou nabídkou spolupráce pro developerské společnosti. Nosné prvky této nabídky spočívají v počátečním výkupu bytů do sesterské společnosti AAA Realitní fond a. s. za cenu sníženou o plánovanou provizi realitní kanceláře a garanci předem stanoveného procenta bytů pohybujících se mezi 80 – 85 % do termínu kolaudace projektu. Tento program je jedním z projektů, který má naplnit vizi společnosti stát se nejvýznamnějším hráčem na českém trhu obchodování s byty a ostatními nemovitostmi.

AAA Realitní fond, a.s. je sesterskou společností realitní kanceláře AAABYTY.CZ, která působí na českém trhu druhým rokem. Bytový fond nemovitostí je vytvářen vykupováním bytů od klientů realitní kanceláře za dohodnutou výkupní cenu. Pro klienta je výhodné téměř okamžité získání hotovosti za jeho nemovitost. Navíc pro klienty, kteří od dubna uzavřou exkluzivní smlouvu na prodej bytu či nemovitosti, je připraven dárkový poukaz na zájezd do zahraničí od CK Alexandria.

 

"Naší hlavní konkurenční výhodou je pak speciální nabídka developerům“, říká Petr Illetško, generální ředitel AAABYTY.CZ. „Od developerů jsme díky našemu silnému kapitálovému zázemí, které momentálně navyšujeme z 10ti na 40 milionů Kč, schopni určité procento plánovaných či rozestavěných bytů ihned vykoupit a zaplatit. Navíc partnerům garantujeme prodej 80 – 85 % bytů do termínu kolaudace. V případě nesplnění této podmínky vykoupíme tyto byty za cenu bez plánované provize do našeho AAA Realitního fondu,“ dodává Petr Illetško.

 

Společnost AAABYTY.CZ dále nabízí ocenění starších i nově stavěných bytů v případě developerských projektů zdarma v rámci spolupráce před zahájením projektu, výkup starého bytu a započtení jeho ceny za byt nový, spolupodílení se na investici do developerských projektů prostřednictvím sesterských společností a nadstandardní rozsah inzerce nabízených nemovitostí prostřednictvím vlastního inzertního magazínu a dalších reklamních a inzertních kanálů.

27.04.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444