Zprávy

Zobrazeno 30 - 60 výsledků z 1000+ nalezených.
S jarem přichází čas na závlahu zahrady. Jak optimálně vybrat čerpadlo?

Zpráva: S jarem přichází čas na závlahu zahrady. Jak optimálně vybrat čerpadlo?

Jaro je tu! A s ním přichází i čas na veledůležitou jarní závlahu zahrady, která je pro její revitalizaci po zimě zásadní. Navíc spotřeba vody na zahradě bude měsíc od měsíce stoupat. Věděli jste, že na optimální závlahu trávníku o velikosti 300 m2 spotřebujete v létě 9000 litrů vody týdně? Pokud tedy nevlastníte ...

Tip na originální dárek? Dárková edice kávy

Zpráva: Tip na originální dárek? Dárková edice kávy

Trápíte-li se nad tím, čím obdarujete své blízké, vsaďte na dárkové tematické balení kávy. Jsou adresované motorkářům, rybářům, sportovcům, zamilovaným atd. Jedná se o výjimečný dárek, kterým dáte druhé osobě najevo, že jste nad ním přemýšleli a nesnažili jste se obdarovaného odbýt nějakým všedním ...

Desatero pro zdraví a dobrou náladu

Zpráva: Desatero pro zdraví a dobrou náladu

Největší bohatství je zdraví a to, jak jíme, bezpochyby ovlivňuje stav našeho těla i mysli. Možná si často říkáte, že byste rádi žili ve větší pohodě, ale každodenní shon vás omezuje, a tak předsevzetí rychle vezmou za své. Nevzdávejte to!

Nový robotický vysavač s mopem Concept s 3D navigační technologií

Zpráva: Nový robotický vysavač s mopem Concept s 3D navigační technologií

Robotický vysavač s mopem Concept VR3400 je vybaven pokročilou 3D navigační technologií, kterou využívá k vytvoření přesné mapy domácnosti a k rozpoznání i drobných předmětů.

Zatravňovací dlažba EKO-STONE - elegantní a ekologické řešení zpevněných ploch

Zpráva: Zatravňovací dlažba EKO-STONE - elegantní a ekologické řešení zpevněných ploch

Liapor, západočeský výrobce betonových dlažeb a zahradní architektury, přináší na trh novinku v sortimentu zatravňovacích dlažeb. Dalším rozšířením nabídky vodopropustných dlažeb odpovídá na poptávku společnosti po efektivnějším využití dešťové vody.

Kovové postele - stylová a odolná volba pro vaši ložnici

Zpráva: Kovové postele - stylová a odolná volba pro vaši ložnici

V posledních letech se kovové postele staly synonymem pro styl, odolnost a univerzálnost v designu ložnic. Ať už hledáte minimalistický vzhled, industriální charme nebo dotek moderní elegance, kovové postele z nabídky ketyban.cz – konkrétně modely BED-1905, BED-1909 a BED-1907 – přinášejí nejen designovou flexibilitu, ...

Společnost Pumpa pokračuje v expanzi a vstupuje na ukrajinský trh

Zpráva: Společnost Pumpa pokračuje v expanzi a vstupuje na ukrajinský trh

Společnost Pumpa, jeden z největších poskytovatelů prodeje a servisu čerpadel na českém trhu, expanduje dál na východ. Po Slovensku, kde firma působí od roku 2021, spouští v březnu online prodej svých produktů také na Ukrajině. Logistickým partnerem pro vstup na tamní trh se stala přední ukrajinská přepravní firma Nova ...

Sušička AEG získala Značku kvality dTest

Zpráva: Sušička AEG získala Značku kvality dTest

Moderní sušení prádla klade na výrobce sušiček značné nároky. Kromě bezchybného usušení různých materiálů je nutné sledovat mimo jiné.i ekologický a ekonomický dopad sušení. Pro spotřebitele může být někdy nelehké se v nabízených produktech vyznat. Dobrým průvodcem při výběru spotřebiče je Značka kvality ...

Panasonic představil environmentální vizi na 250 let i supervýkonná tepelná čerpadla z Plzně

Zpráva: Panasonic představil environmentální vizi na 250 let i supervýkonná tepelná čerpadla z Plzně

Na prestižním březnovém veletrhu Mostra Convegno Expocomfort (MCE) v italském Miláně představil Panasonic Heating & Cooling Solutions další fázi své dlouhodobé environmentální vize. Tu společnost rozjela již v roce 1932 a v jejím rámci uvedla na MCE i řadu supervýkonných tepelných čerpadel Big Aquarea M. Modely této řady ...

Domácí udírna skoro bez práce? Jde to už za pár minut

Zpráva: Domácí udírna skoro bez práce? Jde to už za pár minut

Láká vás domácí uzení, ale od pořízení vlastní udírny vás odrazuje složitost celého procesu? Budete překvapení, jak je instalace i příprava jídla v domácí udírně jednoduchá.

Akce na dětské sety MAYER

Zpráva: Akce na dětské sety MAYER

Od 2.4.2024 platí nové akce na dětské sety od značky MAYER CZ.

3 nejlepší parťáci pro jarní úklid

Zpráva: 3 nejlepší parťáci pro jarní úklid

Jaro je tu a s ním přichází i tradice jarního úklidu! Je to skvělá příležitost vyčistit váš domov, zbavit se nepotřebných věcí a přivést do domácnosti novou energii. A pokud máte při ruce užitečného parťáka, zvládnete to raz dva.

Mezinárodní den stínicí techniky oslavuje inovace ve světě bydlení

Zpráva: Mezinárodní den stínicí techniky oslavuje inovace ve světě bydlení

Dne 21. března celý svět slaví Mezinárodní den stínicí techniky. Připomíná, jak důležitou roli hrají exteriérové i interiérové rolety, žaluzie, plissé a další stínicí prvky v každodenním životě a bytovém designu. Tento den je věnován především inovacím v oblasti stínicí techniky. Zdůrazňuje význam správného ...

127 nových bytů nabízí projekt Nad skálou Barrandov

Zpráva: 127 nových bytů nabízí projekt Nad skálou Barrandov

Nad skálou Barrandov patří mezi developerské projekty Praha, o které je zájem. Prodej bytů byl teprve spuštěn, přesto jich je už dost rezervovaných. Lokalita je opravdu luxusní a nabídka bytů pestrá.

Vybíráme vhodné osvětlení k pracovnímu stolu: LED lampa s praktickými vychytávkami

Zpráva: Vybíráme vhodné osvětlení k pracovnímu stolu: LED lampa s praktickými vychytávkami

MAYER CZ, výrobce rostoucích židlí a rostoucích stolů představil multifunkční stolní lampu s bezdrátovým nabíjením a dvěma nabíjecími USB porty.

Moderní vchodové dveře i zahradní domky v akci

Zpráva: Moderní vchodové dveře i zahradní domky v akci

Jako každé jaro přichází společnost Hörmann Česká republika se svou u zákazníků oblíbenou akcí. Ta potrvá až do konce letošního roku a je do ní zahrnut široký sortiment produktů, včetně ocelových a hliníkových vchodových dveří nebo garážových sekčních vrat.

Rozpalte to ve své kuchyni

Zpráva: Rozpalte to ve své kuchyni

Ať už chystáte jídlo pro sebe nebo pro větší setkání s přáteli, vždy je tu cesta, jak přípravu maximálně zpříjemnit a usnadnit. To, že jsou indukční desky neuvěřitelně rychlé, úsporné a přitom bezpečné, už dnes každý ví. Je tu ale ještě nepřeberná nabídka jemně vyladěných funkcí, které usnadňují vaši ...

Spánek jako z pohádky: Nové matrace ze studené pěny Viola a Olga

Zpráva: Spánek jako z pohádky: Nové matrace ze studené pěny Viola a Olga

Ve světě plném shonu a stresu je kvalitní spánek nejen luxusem, ale nutností. V i-matrace.cz to ví, a proto přichází s novinkami, které vám pomohou odplout do říše snů snadněji než kdy předtím. Seznamte se s novými hvězdami – matracemi "Viola" a "Olga", které definují novou éru spánkového komfortu.

Objevte kouzelné spojení pomeranče a zázvoru v TEEKANNE Ginger & Orange

Zpráva: Objevte kouzelné spojení pomeranče a zázvoru v TEEKANNE Ginger & Orange

Teploty přes den pomalu ale jistě stoupají, avšak rána mohou být ještě chvíli chladná. Pokud se vám nechce z vyhřátých peřin, zkuste si uvařit šálek lahodného čaje TEEKANNE Ginger & Orange, který vás potěší ovocnou chutí s exotickým nádechem.

Jak často převlékat postele a proč: Průvodce pro zdravý spánek

Zpráva: Jak často převlékat postele a proč: Průvodce pro zdravý spánek

Přiznejme si to, není nad to vklouznout do čerstvě povlečené postele plné vůně a jemnosti. Ale kolik z nás opravdu věnuje pozornost tomu, jak často bychom měli měnit naše ložní prádlo?

Proč si pořídit automatický kávovar od De’Longhi?

Zpráva: Proč si pořídit automatický kávovar od De’Longhi?

Příprava kávy na profesionální úrovni už dnes není pouze záležitostí kaváren. Tento lahodný nápoj si můžete připravit i v pohodlí domova a jeho kvalita bude na stejné profesionální úrovni. Díky automatickým kávovarů se nemusíte obtěžovat složitou a dlouhou přípravou, ani následnou údržbou.