Ouha, stránka nebyla nalezena zkuste vyhledávání nebo zvolte kategorii.

Vyhledávání

Vyhledávání realit

  • Novinky za:

Nejnovější:

Firmy Články Publikace Zprávy Autoři Blogy

Firmy:

Zobrazeny 3 nejnovější
Concept – chytře vymyšleno pro život

Firma: Concept – chytře vymyšleno pro život

Concept je česká firma se sídlem ve východočeské Chocni s 33letou tradicí na trhu. Pod její značkou naleznete široké portfolio moderních domácích spotřebičů, které usnadňují každodenní život. S Conceptem vybavíte svou domácnost designově a do posledního detailu – od velkých spotřebičů po rychlovarnou konvici....

HANESTONE s.r.o.

Firma: HANESTONE s.r.o.

Společnost Hanestone s.r.o. se specializuje na prodej přírodního štípaného kamene, který nachází využití jako obkladový kámen, kamenné dlažby, chodníky, suché zídky, okrasné solitérní kameny nebo šlapáky. Mezi nejoblíbenějšími typy kamene patří pískovec, porfyr, balkánská rula, travertin, ale v nabídce najdete ...

Raiffeisen stavební spořitelna a.s.

Firma: Raiffeisen stavební spořitelna a.s.

Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Majoritním akcionářem banky je Raiffeisenbank a.s.

Články:

Zobrazeny 3 nejnovější
Soutěž: Jaro u nás doma 2024

Článek: Soutěž: Jaro u nás doma 2024

Jaro je konečně tady. Těšili jste se na něj? Jak ho přivítáte? Zasílejte nám fotografie z vašich jarních vycházek, prvních prací na zahradě a kolem domu. Soutěžit můžete s fotkami pučících stromů, prvních květin, velikonoční výzdoby a dalších jarních témat.Fotografii zašlete prostřednictvím formuláře, který ...

Jak pečovat o mramorové a akrylátové sprchové vaničky?

Článek: Jak pečovat o mramorové a akrylátové sprchové vaničky?

Sprchové vaničky představují důležitou součást sprchových koutů. Ať už preferujete luxusní vzhled mramoru nebo praktičnost a cenovou dostupnost akrylátu, správná péče je klíčem k zachování jejich krásy a funkčnosti.

Soutěž o fashion panenku: L.O.L. Surprise! OMG Divoká Velká ségra

Článek: Soutěž o fashion panenku: L.O.L. Surprise! OMG Divoká Velká ségra

Jsou panenky a jsou L.O.L. panenky! L.O.L. panenky a jejich Velké ségry patří v současnosti mezi nejoblíbenější fashion panenky. Snad každá holčička by si přála mít doma aspoň jednu LOLku s osobitým stylem, netradičními outfity a množstvím doplňků.

Publikace:

Zobrazeny 3 nejnovější
Sklepy v zahradě

Publikace: Sklepy v zahradě

Publikace vám pomůže získat ucelenou představu o plánování a stavbě sklepa, vyhodnotit pracnost a proveditelnost výstavby ještě před jejím zahájením.
Cena: 170 Kč
Rozměry: 144 x 207
Rozsah: 112
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-247-3798-0

Tepelné čerpadlo pro váš dům

Publikace: Tepelné čerpadlo pro váš dům

Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
Cena: 142 Kč
Rozměry: 140 × 210 mm
Rozsah: 112
Vazba: brožovaná
ISBN: 978-80-247-2720-2

Katalog rodinných domů NÁŠ DŮM XXV - dům bez závad

Publikace: Katalog rodinných domů NÁŠ DŮM XXV - dům bez závad

V pořadí již 25. vydání katalogu NÁŠ DŮM nese podtitul „NÁŠ DŮM – DŮM BEZ ZÁVAD“.
Cena: 90 Kč

Zprávy:

Zobrazeny 3 nejnovější
Rozpalte to ve své kuchyni

Zpráva: Rozpalte to ve své kuchyni

Ať už chystáte jídlo pro sebe nebo pro větší setkání s přáteli, vždy je tu cesta, jak přípravu maximálně zpříjemnit a usnadnit. To, že jsou indukční desky neuvěřitelně rychlé, úsporné a přitom bezpečné, už dnes každý ví. Je tu ale ještě nepřeberná nabídka jemně vyladěných funkcí, které usnadňují vaši ...

Spánek jako z pohádky: Nové matrace ze studené pěny Viola a Olga

Zpráva: Spánek jako z pohádky: Nové matrace ze studené pěny Viola a Olga

Ve světě plném shonu a stresu je kvalitní spánek nejen luxusem, ale nutností. V i-matrace.cz to ví, a proto přichází s novinkami, které vám pomohou odplout do říše snů snadněji než kdy předtím. Seznamte se s novými hvězdami – matracemi "Viola" a "Olga", které definují novou éru spánkového komfortu.

Autoři:

Zobrazeny 3 nejnovější

Blogy:

Zobrazeny 3 nejnovější
Zahradníkův blog: Červenec

Blog: Zahradníkův blog: Červenec

Ostružiny ještě zdaleka nedozrály, ale i tak je v červenci co sklízet. Pochutnávat si můžeme například třešních, višních, rybízu nebo na sladkých meruňkách.Podle mne je červenec především měsíc meruněk, kterým se u nás nejlépe daří na jižní Moravě. Pro tuto oblast jsou stejně tak typickým ovocem jako vinná ...

Zahradníkův blog: Červen

Blog: Zahradníkův blog: Červen

Červen je především měsíc růží. Pravda, letos leckteré druhy rozkvetly už v květnu a v plném květu zazáří i řada jiných květin, ale v tomto měsíci začínají radostné chvíle právě milovníkům růží. Na rostlinách se objevují poupata a jednotlivé odrůdy postupně rozkvétají.

Pohádková Veveří

Blog: Pohádková Veveří

Druhá brněnská procházka s panem Sušenkou, který chce, abyste se „dívali po barácích“, začne jen pár kroků od místa, kde skončila ta první. Na samém počátku ulice Veveří jsou totiž moc zajímavé domy a dva z nich jsou přímo pohádkové.