Vypínače Merten v nabídce Schneider Electric

Najdete na Pragointerieru

Vypínače a zásuvky německé značky Merten se staly součástí produktové nabídky společnosti Schneider Electric. Pod touto značkou uživatelé najdou nejen kvalitní přístroje se skvělými technickými vlastnostmi, ale také inteligentní elektroinstalaci KNX. Všechny nově nabízené produkty se vyznačují především flexibilitou a nadčasovým designem.

K oblíbeným vypínačům a zásuvkám značky Unica přibude v portfoliu společnosti Schneider Electric šest nových designů značky Merten pro různé typy interiérů. Všechny řady mají společného jmenovatele – jednotlivé komponenty lze vzájemně doplňovat a přizpůsobit dle potřeb uživatelů.

Jde o jednu z nejflexibilnějších řad vůbec. „Vzhled a materiál přístrojů lze vzájemně kombinovat či obměňovat, aniž by bylo nutné vyměňovat mechanismy v instalačních krabicích,“ vysvětlila Jana Kaňovská z marketingového oddělení společnosti Schneider Electric.
Z nabídky nové značky Merten si vybere opravdu každý, přístroje jsou nabízeny v široké škále designů a materiálů, například vysoce kvalitních plastů, ušlechtilého kovu, ale dokonce i skla.

Řada Merten Artec vyniká nadčasovou stylovostí a lehkostí, má čisté a jednoduché linie. M-Star naopak dodá interiéru zářivý lesk, a to díky vysoce kvalitním metalickým rámečkům v provedení leštěné mosazi, chromu a stříbra. Za povšimnutí jistě stojí i řada Merten Antique v noblesním stylu třicátých let, která je ideální pro rekonstrukce interiérů v prvorepublikovém stylu. M-Plan nabízí nejširší škálu materiálů i barevných provedení. Naleznete v ní čtyři typy plastových, tři kovové a šest barev skleněných rámečků.
Pro zátěžové prostory, ať již na veřejných místech nebo ve výrobních halách, byla vyvinuta nová řada Merten Anti-Vandalism, která je navržená tak, aby odolala hrubému fyzickému násilí. Kryty těchto přístrojů jsou vyrobeny z masivního kovu a rozmontovat je lze pouze za pomoci speciálních nástrojů.

Všechny novinky spolu s produktovými stálicemi jako jsou vypínače značky Unica, kouřový hlásič Argus či domácí datová síť LexCom budou k vidění od 12. do 15. února na veletrhu Pragointerier New Design v pražských Holešovicích, stánek č. 114, hala A1. A také na veletrhu Nový byt a dům, který se koná od 26. února do 1. března v PVA Letňanech, kde bude mít společnost Schneider Electric stánek B10 v hale 1.
12.02.2009 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444