Vinylové podlahy hrají prim

FatraClick - Kaštan bělený

FatraClick - Kaštan bělený

Výběr podlahy při vybavování bytu se rozhodně nevyplatí podceňovat, dá se dokonce říci, že podlaha je základem celého bytu. Má zásadní vliv na celkový vzhled interiéru, ale důležité také je, aby odpovídala potřebám vašeho bydlení svou kvalitou a přitom se snadno udržovala.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

FatraClick - dekor Dub písečný

Typ podlahové krytiny volíme především podle charakteru prostor, které zařizujeme, a také podle zátěže, které budou vystaveny. Jiné potřeby mají samostatně žijící jedinci, jiné rodina s dětmi a ještě pečlivěji musí výběr zvažovat milovníci domácích mazlíčků. V úvahu bereme i čas a námahu, kterou jsme ochotni investovat do údržby. A mluvíme-li o investicích, důležité pro nás budou i finance. Dle toho lze zvolit různé typy podlah, inspirovat vás mohou i letošní trendy.

„K posledním novinkám patří vinylové plovoucí podlahy. Měla jsem možnost vyzkoušet si českou značku FatraClick a příjemně mne překvapily její vlastnosti, moderní design, jednoduchá údržba i snadná pokládka. Zákazníkům ji doporučuji,“ říká Ing. arch. Kamila Douděrová. O oblíbenosti vinylových podlah svědčí i výsledky spotřebitelské ankety, které se zúčastnilo 588 respondentů. V ní obsadily vinylové podlahové krytiny první místo – 65 % respondentů preferuje PVC a vinylové podlahy, 20 % dřevěné podlahy a 15 % linoleum a jiné.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Dub sibiřský

Vinylové podlahové krytiny si získaly oblibu především pro svou snadnou údržbu a přijatelné pořizovací náklady. Vinylové plovoucí podlahy značky FatraClick kombinují přednosti vinylových a plovoucích podlah s funkčností přírodního korku. Působí podobně příjemným dojmem jako dřevo, jsou ale zároveň mimořádně odolné proti opotřebení, pádu či poškrábání, zajišťují nízkou úroveň hluku, hodí se i do místností s podlahovým vytápěním. Údržba je přitom velmi jednoduchá.

Podlahy FatraClick se skládají z dřevěné desky, která je na spodní straně opatřena izolační vrstvou korku, vrchní část tvoří odolná vinylová vrstva s elegantním designem. Dílce FatraClick se spojují bez lepení, pouhým seskládáním a zakliknutím do sebe. Díky videu z pokládky se můžete sami přesvědčit, jak je instalace FatraClicku jednoduchá.

 

K oblibě přispívá i exkluzivní vzhled. Kolekce FatraClick zahrnuje např. imitace oblíbené katrované nebo bělené úpravy dřeva i klasické vzory javoru či dubu. „Design deseti vzorů FatraClicku je inspirován dřevinami z celého světa. Jedná se o velice kvalitní imitace přírody vhodné do velkých i malých, tmavých i světlých, moderních i klasických interiérů. Klienti si mohou vybrat ze širokého spektra atraktivních vzorů a nemusejí dělat žádné kompromisy. Máte-li vysoké požadavky na design a praktičnost současně, je podlahová krytina FatraClick ideálním řešením,“ doporučuje Ing. arch. Douděrová.

Více informací naleznete na www.fatrafloor.cz

31.08.2012 | PR
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444