V zahradě po celý rok

Už dávno si nemusíte svou zahradu nebo terasu užívat jen v letních měsících nebo jen za slunečných dnů. Kvalitní posuvné zastřešení bazénu a terasy vám přinese každodenní potěšení, ale také pohodlí a výraznou finanční úsporu. Nejvýznamnějším výrobcem takového zastřešení je česká společnost ALUKOV. 

Zastřešení  ALUKOV přinášejí pohodlí za každého počasí
Snadný posun zastřešení zajistí, že si terasu můžete přizpůsobit aktuálnímu počasí. V parných dnech jednotlivé části zastřešení odsunete a necháte na terasu proudit čerstvý vzduch, zavřené zastřešení vás zase spolehlivě ochrání před chladem, větrem i deštěm.
Zastřešení na míru
Všechna zastřešení vyrábí společnost ALUKOV na míru. Designově jsou přitom vytvořená tak, aby ladila s jakýmkoliv domem, a to i díky šesti barevným variantám hliníkových profilů od bílé a béžové přes stříbrnou a moderní bronzovou a antracitovou, až po provedení v imitaci borovicového dřeva. Variantně je možné dodat hliníkové profily v jakékoliv barvě škály RAL. Originální zastřešení terasy CORSO vyráběné společností ALUKOV už v základní variantě nabízí s výplní z bezpečnostního skla ve stěnách a s polykarbonátem ve střeše. Do zastřešení je navíc možné namontovat například i speciální vstup pro domácí mazlíčky a vlastní stínicí systém. 
Zastřešení nad bazénem zaručí teplejší vodu, menší spotřebu bazénové chemie a vyšší bezpečnost, kdy do bazénu nemůžou spadnout děti nebo zvířata. U Alukovu si můžete vybrat ze tří desítek modelů zastřešení bazénů v nízkém, středně vysokém nebo plně podchozím provedení. Zastřešení bazénu můžete pro větší komfort doplnit automatickým posuvem na solární pohon.

Kde si zastřešení prohlédnout?
Společnost ALUKOV zákazníkům ochotně svá zastřešení předvádí, ať už na významných českých a zahraničních výstavách nebo ve svých vlastních showroomech. Ty otevřela v posledních letech například v Praze, na Slovensku nedaleko Bratislavy a v rakouském Welsu. Nejnovější showroom zastřešení teras byl právě otevřen v nejvyšší budově České republiky – v brněnském AZ Tower. Již brzy bude otevřen showroom také ve Vídni a v Drážďanech.
Komplexní péče o zákazníka, předprodejní a poprodejní servis jsou ve společnosti ALUKOV prioritou. Odborníci vám pomohou dotvořit domov - místo, kde se chcete cítit dobře, bezpečně a pohodlně. To vám – uživatelům – dává jistotu, že investice vložená do pořízení zastřešení vyráběných společností ALUKOV se vám vyplatí a přinese mnoho spokojených chvil.
23.10.2014 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444