Trendy kolekce Gorenje Ora-Ïto slaví úspěch

Kolekci Gorenje Ora-Ïto tvoří řada stylových chladniček a mrazniček, multifunkčních trub, keramických varných desek, kuchyňských digestoří a dekorativních panelů pro myčky na nádobí a mikrovlnné trouby.

Podpis odvážného designéra se promítá do všech detailů jednotlivých výrobků, z nichž každý je bez nadsázky nadčasovým dílem. Jednoduchost a komplexnost je hlavním rysem nové kolekce vyznačující se hladkými tvary a efektní kombinací ušlechtilých materiálů.
Domácí spotřebiče této designové kolekce doslova vykouzlí z kuchyně nadčasový skvost. Zcela originální vzhled tentokrát vtiskl spotřebičům značky Gorenje sám Ora-Ïto a na první pohled je zřejmé, že k označení bílá technika mají opravdu daleko. Podpis odvážného designéra se promítá do všech detailů jednotlivých výrobků, z nichž každý je bez nadsázky nadčasovým dílem. Jednoduchost a komplexnost je hlavním rysem této nové kolekce vyznačující se hladkými tvary a efektní kombinací ušlechtilých materiálů. Elegantní černý povrch přístrojů je v dokonalém kontrastu s rukojetí z broušeného hliníku.

Kolekce Gorenje Ora-Ïto je správná volba pro každého, kdo stejně jako její tvůrce uznává čisté a jednoduché designové linie a dokonalé technologie multifunkčních spotřebičů, a pro všechny, kteří se ve své kuchyni chtějí cítit opravdu skvěle. Unikátní je i možnost propojení detailů spotřebičů a nábytku, který k této kolekci Gorenje nabízí. Vytvářejí tak harmonický celek se zaoblenými rohy, měkkými na pohled i na dotek.

Kdo je Ora-Ïto ?


Můžeme ho vnímat jako kreativního rebela průmyslového designu, který odstartoval svou kariéru vytvořením své vlastní virtuální značky. To významně posílilo jeho charakteristickou zvláštnost a brzy začal spolupracovat s mnohými světově proslulými značkami jako je Nike, Vuitton, Bic, Apple, Capellini, Magis, Zanotta a další.


Ora-Ïto často zdůrazňuje, jak moc ho těší, když vidí své produkty v různých prostředích: „Rád si představuji, jak jsou výrobky, které navrhuji, integrovány do různých prostředí a jak v nich fungují. Když jsem vytvářel novou kolekci, chtěl jsem navrhnout spotřebiče, které by odpovídaly modernímu způsobu života. Vynechal jsem všechno nadbytečné, zůstala jen čistá podstata," říká Ora-Ïto.

10.11.2008 | PR
  • Gorenje

    Jednodušší, příjemnější a méně komplikovaný život s každým výrobkem Gorenje. Tato jasná vize umožnila firmě, která vznikla v roce 1950 jako malá dílna v idylické vesnici Gorenje ve Slovinsku přerůst během sedmi desetiletí v nadnárodní společnost a renomovanou mezinárodní značku. Dnes je Gorenje jedním z největších mezinárodních výrobců malých i velkých domácích spotřebičů s výjimečným designem a skvělými funkcemi s přítomností ve více než 90 zemích na celém světě. Spotřebiče Gorenje jsou natolik praktické a intuitivně ovladatelné, že můžete směle použít rčení, které nejspíš doma často slýcháváte: ono SE TO udělá.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444