Tradiční kvalita v moderním designu

Koupelnová sestava Mio new, která se s letošním jarem objevila na trhu jako novinka oblíbené české značky Jika, je dílem mladého designéra Petra Kubíka.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nová řada spojuje moderní vzhled, který osloví zákazníky toužící po svěžím designu, s praktickými funkčními prvky, které zákazníci firmy Jika od jejích výrobků tradičně očekávají.

Úspěšný mladý designér

Petr Kubík na sebe upozornil v mezinárodní soutěži Jump the Gap, kterou každoročně pořádá společnost Roca. Zúčastnit se jí mohou všichni studenti designu a architektury, nejlepší  z nich pak mají příležitost realizovat vlastní projekt. Se svým návrhem originální relaxační vany se začínající designér probojoval až na 100 % Design Exhibition v Londýně mezi jedenáct finalistů z celého světa. Díky tomuto úspěchu byl přizván do výběrového řízení na inovaci nábytku řady Mio pro značku Jika, ve kterém zvítězil.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mio new a koupelnový nábytek

Petr Kubík vdechl nábytkové řadě Mio new moderní styl v jednoduchém, minimalistickém designu. Výběrem barev vyhovuje vkusu mnoha uživatelů, kteří mohou volit z tradiční bílé, jemné ořechové nebo barevného odstínu bolton. Ať se zákazník rozhodne pro jakoukoliv variantu, vždy se mu dostane širokého spektra skříněk umožňujících maximálně využít úložného prostoru koupelny. Zásuvky vybavené plnovýsuvnými pojezdy navíc umožňují lehce roztřídit všechny koupelnové potřeby. Dámy si zamilují netradičně řešené zrcadlo s rohovou otevřenou poličkou, které se stane dominantou koupelny. Pánové ocení vysoce odolný materiál ABS, z něhož jsou vyrobeny nejvíce namáhané hrany nábytku, a také promyšlené výřezy nahrazující často překážející a neprakticky umístěné úchytky. Barvy, vkusné řešení zásuvek, skříněk a velkorysé zrcadlo s otevřenými bočními poličkami předurčuje tuto koupelnovou sestavu jak pro velké vzdušné prostory, tak menší panelákové koupelny.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Koupelnová keramika Mio new

Moderními geometrickými tvary doplňuje koupelnový nábytek sanitární keramika. Umyvadla Mio jsou k dostání ve čtyřech šířkách a taktně ukrývají sifon v krytu nebo sloupu. Nerozlučná dvojice bidetu a klozetu nabízí možnost vybrat si z oblíbené stojící varianty, tzv. italské verze, nebo závěsné.  Obě doplňuje sedátko se systémem Slowclose, který zpomaluje sklápění. Protože Jika vždy myslí na spotřebu vody, jsou klozety vybaveny systémem úsporného splachování Dual Flush umožňující spláchnutí šesti nebo třemi litry vody. Především ženy ocení povrchovou úpravu JIKA perla. Díky ní je údržba keramiky a skla nesrovnatelně snazší a vyžaduje minimální použití čisticích prostředků. Keramika a sklo zůstávají hladké a dokonale čisté. Z povrchů se speciální úpravou voda stéká v podobě kuliček a po nečistotách nebo vodním kameni nabalených společně s vodou nezůstává ani stopa. Povrch pak stačí pouze vyleštit dosucha hadříkem.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Česká značka Jika

Již od svého založení je česká značka Jika známá jako jednička ve výrobě sanitární keramiky a zároveň jako symbol kvality za velmi příznivou cenu. Svým klientům dnes nabízí kvalitní sanitu, vodovodní baterie či méně známý koupelnový nábytek nesoucí podpis nejednoho uznávaného designéra. Zákazníci rovněž oceňují její exkluzivní pozáruční servis a tým odborně vyškolených instalatérů ve školícím centru ve Znojmě. Seznam vyškolených pracovníků naleznete společně s informacemi o novinkách a akcích na internetových stránkách www.jika.cz.
27.05.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444