Spaní jako v pohádce

Pracovní vytížení, každodenní starosti s domácností a dětmi, pocit nedostatku času, který ústí do stresových momentů. Tak se dá popsat situace většiny z nás. Čím hektičtější je náš den, tím důležitější je, abychom čas vyhrazený k regeneraci spánkem naplnili skutečným odpočinkem. Zajistit podmínky nerušeného spánku pomáhá řada faktorů - správně zvolená kvalitní příkrývka a polštář patří k nejdůležitějším z nich.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Hledáte-li vhodné vybavení svého lůžka, zkuste navštívit nově otevřený internetový obchod, který umožňuje nákup přímo u firmy ROTEXIM - českého výrobce moderního textilu. Prošívané přikrývky, polštáře, zdravotní anatomické polštáře, matracové chrániče, elastická prostěradla a ložní soupravy vyráběné společností ROTEXIM pod označením K 1® tvoří ucelený soubor výrobků pro příjemné a zdravé spaní.

Výrobky řady K 1®, které byly ve společnosti vyvinuty na základě mnohaletých a praxí ověřených zkušeností, reprezentují moderní bytový textil vysoké kvality, komfortních užitných a hygienických vlastností v trendovém inovovaném provedení.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Použité vstupní materiály při výrobě tohoto ložního vybavení jsou prvotřídní kvality od renomovaných evropských výrobců. Široký výběr výrobků ROTEXIM v jedinečné kvalitě v jednotlivých sortimentních řadách značky K 1® nachází oblibu i u velmi náročných zákazníků nejen proto, že zabezpečí maximální pohodlí při spánku, ale také díky snadné údržbě. Náplň přikrývek a sypká náplň polštářů vyráběných firmou ROTEXIM navíc garantujíe stálost a dlouhodobou objemovost i při častém praní a následném sušení (testováno v TZÚ Brno).

ROTEXIM nabízí výrobky K 1® v několika řadách. Tento sortiment zahrnuje základní řadu K 1® OPTIMUM 60, luxusní K 1® CELEBRITY 60 či vysoce hygienické polštáře a přikrývky řady K 1® EXCLUSIVE 95, které je možno vyvářet do teploty 95 ˚C. K produktům z velmi kvalitního jemného 100 % polyesterového mikrovlákna se speciální úpravou K 1® PROFESIONAL 60 přibyla nedávno novinka - řada K 1® PROFESIONAL 60 ALOE VERA .
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Komfort s přírodními výtažky

Výrobky K 1® PROFESIONAL 60 ALOE VERA byly vyvinuty a konstruovány jako extra komfortní přikrývky a polštáře nové generace, které mají v maximální míře naplnit současné požadavky na zdravý spánek. Jsou upraveny na bázi přírodních výtažků rostliny aloe vera, takže uklidňují a regenerují pokožku a podporují relaxační účinky spánku. Jako náplň přikrývky je použito jemné duté silanizované tvarované polyesterové vlákno. Polštáře této řady jsou naplněny polyesterovými prostorově tvarovanými kuličkami - tzv. syntetickým peřím.

Svůj rozsáhlý sortiment nabízí firma ROTEXIM mj. v nově otevřeném e-shopu, který najdete na adrese www.rotexim.cz v sekci e - shop nebo přímo na adrese http://shop.rotexim.cz.
03.09.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444