Ratanový nábytek vám vydrží

Ratanová sestava - Elegance, propojení pohodlí a kvality – to je nábytek na zahradu i do interiéru.

Ratanová sestava - Elegance, propojení pohodlí a kvality – to je nábytek na zahradu i do interiéru.

Ratan, ratan a znovu ratan. Slovo, které majitelé zahrad a teras skloňují v posledních několika sezonách snad ve všech pádech. Snad „za to může“ jeho neotřelý elegantní vzhled, snad je to pocit absolutního pohodlí při posezení nebo „jen“ nulová potřeba údržby. Ať je důvodem cokoli, o jeho popularitě není pochyb.

Nábytek z umělého ratanu je nábytkem, který se na přední příčky v oblíbenosti vyšplhal nezvykle rychlým tempem. K úspěchu jej pravděpodobně předurčilo propojení elegance a moderního provedení i možnost jeho umístění jak do zahrady, tak na terasu, balkon i do interiéru. Ve spojení s rychlým životním stylem je zcela určující i jeho bezúdržbovost. Ratanový nábytek vám s trochou nadsázky vydrží téměř celý život, aniž byste o něj museli pečovat. Je však potřeba nevybírat jej ukvapeně, ale s rozmyslem. 
 
Aby vám nábytek dlouho vydržel, vybírejte tam, kde prodejce poskytuje více než dvouletou záruku a kde si židli či lehátko můžete vyzkoušet.
Nábytek si vyzkoušejte a ptejte se
Zahradní nábytek nepatří mezi zboží, které byste chtěli kupovat každoročně. Proto vždy vybírejte tam, kde se můžete posadit do křesla, položit se do lehátka a pečlivě si prohlédnout stůl. Zjistěte, zda vás nábytek někde netlačí, je stabilní a neviklá se.

Při výběru je dobrým vodítkem samozřejmě i záruční lhůta – je lepší koupit nábytek tam, kde poskytují delší než jen standardní dvouletou záruku. Ta totiž může být signálem, že kvalitou svého nábytku si prodejce není zcela jistý. Vybírejte tam, kde poskytují alespoň pětiletou záruku.
V některých prodejnách navíc najdete křesla, jejichž polstrování je již zahrnuto v ceně, a navíc mají područky. Ty bývají vyrobeny z teaku, takže se nemusíte obávat negativního vlivu deště a vlhkosti, které by jiný materiál mohly poškodit. Užijte si pohodlí v nábytku z umělého ratanu. Zasloužíte si ho.
04.07.2013 | PR
  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444