Proč si na stěhování v Brně zavolat profesionální firmu

Žijeme ve zrychlené době. Všichni hledíme, jak si věci usnadnit, abychom jich stihli co nejvíce. A do toho přijde věc, jako je stěhování. Nespornou výhodou využití stěhovací firmy je, že provádí stěhování bytů a firem každý den a má tedy moře zkušeností, zlepšováků, jak stěhování urychlit a usnadnit.

Při stěhování s firmou šetříte čas i námahu

Pro stěhování Brno nebo Praha nabízejí firmy nezávaznou konzultaci jejich zástupce a to většinou zdarma. Technik od fochu dokáže při stěhování bytu rychle odhadnout, jaká velikost auta bude pro vás nejvhodnější, jak správně připravit nábytek ke stěhování a totéž osobní věci. Bude také vědět, jak je správně a efektivně naložit, aby se nic nepoškodilo. Zároveň je ze stěhování zocelen, je zvyklý na fyzickou práci a ví, jak manipulovat s těžkými předměty, aby nedošlo ke zranění a hlavně poškození. 
 
Stěhování devadesátikilové sedačky z bytu do bytu už vážně není hračka. Některé stěhovací firmy dokonce poskytují službu zapůjčení a dovoz stěhovacích krabic, jejich naplnění a dokonce i vybalování.  To se hodí například u stěhování kuchyně. V průměrném bytě 2+1 zabere připravit věci z kuchyně klidně i 5 hodin. Věděli jste, že např. firmy u stěhování v Brně váš nábytek demontovat a následně opět smontovat na místě určení? Každý si tedy sám za sebe lehce spočítá, jaké by stěhování vyžadovalo náklady, kdyby měl všechno dělat sám.

Když k tomu připočtete čas, o který vám stěhování bude trvat déle (stěhovací firma ho dělá denně) a riziko, že si velkou jistotou něco poškrábete, poničíte, možná se nedej bože zraníte. Každý si rozhodne, zda mu za to pár tisícovek stojí. Nemluvě o tom, že stěhování bytu 3+1 se dá zvládnout s profesionální firmou za jediný den, ale vlastními silami se stěhování stihnout nemusí.  

Vyhnete se zranění

Stěhování může potrápit nejen vaše nervy, ale také tělo. Smýkat při stěhování po schodech osmdesátikilovou almaru není nic příjemného. Mnohdy ale dokážou potrápit i zdánlivé maličkosti, jako je demontáž skříně, stěhování matrace, stěhování pračky, lednice, vyklizení knihovny, stěhování velkých květináčů apod. Nemáte-li odpovídající fyzický fond, anebo nemáte dostatečně natrénováno, svěřte své věci raději do rukou profesionální stěhovací firmy a pasujte se do neméně důležité role kontrolora. Jedno špatné šlápnutí na schodech s nábytkem a váš kotník se odporoučí do věčných lovišť. Stěhovací firmy z Brna dobře vědí, co všechno se může během takového „běžného“ stěhování stát. 

Na smluvené se můžete spolehnout

Znáte to, nejspolehlivější jste vy sami, ale u ostatních si nemůžete být nikdy jisti. A co se týče stěhování, to pro žádného vašeho známého není bůhvíco lákavého. Vyberete-li kvalitní firmu, např. stěhování bytu, můžete se spolehnout, že pracovní četa s odpovídajícím autem bude přistavena ve smluvený den a čas. Dále si nemusíte dělat starosti s následným úklidem domovních prostor, převozem vašich věcí, potřebnou dokumentací (pokud se jedná o přeshraniční stěhování z Brna).

Samozřejmostí je snesení a opětovné vynesení vašich věcí na místo určení. Připlatíte-li si, zaměstnanci stěhovací firmy vaše věci také pečlivě zabalí a demontují. Na nové adrese pak dle vašich instrukcí nábytek rozestaví, vybalí a opětovně smontují. To vše bez zbytečných prodlev a pauz. Mějte stále na paměti, že když si na stěhování domluvíte své známé nebo kamarády, nemůžete na 100 % počítat, že dorazí všichni. Zvláště soboty bývají kritické!

Můžete si ověřit recenze na internetu

Jestli váháte při výběru stěhovací firmy, ověřte si ji v recenzích. Pomocí vyhledávače najdete příběhy a zkušenosti lidí, kteří řešili to samé jako vy. Před výběrem stěhovací firmy z Brna si zadejte „stěhování Brno recenze“ a mrkněte na pár prvních odkazů. Jen pozor na recenze typu „Kvalitní služby“, „Doporučuji“, recenze bez textu apod. Takové si s velkou pravděpodobností píší nebo nechají psát stěhovací firmy samy. Čtěte proto mezi řádky a najděte opravdové hodnocení zákazníků. Poctivá firma se za svou práci nestydí, takže stěhováky s 3-5 recenzemi nevolejte. Vždy to zavání pochybně. 

Ať už se rozhodnete pro kteroukoli variantu, stěhování je významným mezníkem vašeho života. Proto byste si jej měli užít a vzpomínat na něj v dobrém. Když ho nepodceníte a přistoupíte k němu jako k čemukoliv jinému (například k dovolené), proběhne stěhování v pohodě a bez zbytečných nervů. Takže, hodně štěstí při výběru! 
 
02.11.2020 | PR
  • SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o.

    Hledáte službu, která vám stěhování co nejvíce usnadní a zpříjemní? Volte firmu SB STĚHOVÁNÍ BRNO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444