Předjaří s veletrhy o stavění a bydlení

Vyhrajte vstupenky

Začínáte s blížícím se jarem pomýšlet na nové vybavení bytu, na rekonstrukci domu, chcete si pořídit bazén nebo se dokonce chystáte stavět nový dům? Ve dnech 25. - 28.2. 2010 proběhne v PVA Letňany předjarní komplex veletržních akcí pořádaných společností Terinvest, který nabídne ucelený pohled na problematiku moderního bydlení.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Výrobci a dodavatelé technologií a produktů z oblasti staveb, renovací a zateplování se zde budou v těchto prezentovat na již 16. ročníku veletrhu Nový byt a dům. Tento veletrh se pravidelně zaměřuje především na koncového zákazníka a nabídne novinky a zajímavosti z oborů okna, dveře, elektroinstalace, stavební prvky a materiály. Ve výstavní hale číslo 1 naleznete mj. stánek Centra stavebního inženýrství, které zde vytvoří poradenské centrum pro regeneraci bydlení, kde se můžete informovat o stávajících dotačních programech.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Už popáté proběhnou souběžně také veletrhy Dřevostavby a Moderní vytápění, veletrh koupelen, bazénů, saun, sanitární techniky a úpravy vody Aquaset a přehlídka developerských projektů a realit Reality EXPO. Návštěvníky, kteří se připravují na jarní změny ve svém bydlení, budou jistě zajímat nově se profilující výstavy Moderní nábytek a Zahradní nábytek. Poprvé se uskuteční také veletrh FLOOR EXPO zaměřený na vše, co se týká podlah, podlahových krytin, konstrukcí podlah, údržby, zateplení a podlahové chemie. Podporu tohoto specializovaného veletrhu přislíbil CECH PODLAHÁŘŮ ČR, který přímo ve výstavní hale uspořádá přednášky a poradenství. Další novou samostatnou výstavní akcí je letos veletrh DŘEVOTECHNIKA s hlavním doprovodným tématem zpracování a využití dřevního odpadu, v jehož rámci se uskuteční odborné přednášky, praktické ukázky, informace o dotačních programech a mnoho dalšího.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mezinárodní veletrh dřevěných staveb, střešních konstrukcí a dřevovýroby DŘEVOSTAVBY 2010, jehož letošní ročník je v pořadí již pátý, si získává stále větší oblibu. Účastní se ho kolem 160 firem z 10 zemí a již pravidelně se zde představují všichni přední výrobci a dodavatelé na českém trhu. Veletrh se zaměřuje na širokou i odbornou veřejnost. V rámci jeho doprovodného programu se vedle premiéry atraktivního SALONU DŘEVOSTAVEB, přehlídky nejzajímavějších dřevostaveb realizovaných v ČR v loňském roce, uskuteční také oficiální vyhlášení výsledků architektonické soutěže Dřevěný dům.
bydlinek

Chcete-li tedy některý z posledních tří únorových dnů věnovat svým plánům na změny v bydlení, je právě tento soubor veletrhů ideální příležitostí.

 

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UZAVŘENA.

08.02.2010 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444