Povlečení, přikrývky a další bytový textil z bambusového vlákna

Hledáte povlečení, které bude tak mimořádně jemné a hebké, že se z uléhání ke spánku stane nejoblíbenější každodenní rituál? Pak jsme si jistí, že vás nadchne luxusní řada bambusového povlečení Luna a mnoho dalších výrobků z tohoto úžasného materiálu.

Bambusové povlečení

Hebké, termoregulační, absorpční a stylové - takové jsou vlastnosti bambusového povlečení! Příze bambusového povlečení je vyrobená z vláken jedné z nejvyužívanějších rostlin jihovýchodní Asie, volně rostoucího bambusu. Takto rostoucí bambus není nijak chemicky ošetřován, zaručuje velmi dobré antialergické vlastnosti a přírodní antibakteriální účinky. Dalšími výhodami bambusového povlečení jsou okamžitá absorpce a odvod vlhkosti, velmi jemný omak a přirozený lesk.
 
 
„Hlavní předností bambusového povlečení je mimořádná jemnost a hebkost, použitá antipeelingová úprava omezuje žmolkování a látka získá elegantní matný lesk. Přirozenou vlastností bambusového povlečení je vznik tzv. počesaného vlasového efektu, díky kterému je látka časem ještě příjemnější,“ vysvětluje Kateřina Vařechová.

Bambusové povlečení se také velmi snadno udržuje, díky jemnosti bambusového vlákna ho stačí pouze lehce přežehlit. Vybírat můžete z varianty 50 % bambusové vlákno a 50 % česaná bavlna nebo 100 % bambusové vlákno.
 

Ručníky a osušky

Bambusové ručníky jsou velmi lehké, hebké a díky složení z jemných vláken mají unikátní vlastnosti. Tyto ručníky jsou přirozeně antibakteriální a redukují vznik nepříjemných pachů.
 

Bambusové plenky

Bambusové dětské plenky jsou vyrobeny ze 100% bambusového vlákna a díky technologii tkaní je zaručena vynikající savost a jemnost. Přírodní bambusový material je mimořádně vhodný pro dětskou pokožku a nezpůsobuje alergické reakce. Rodiče ocení možnost opakovaného použití, které je ekonomičtější a nezatěžuje životní prostředí jako pleny jednorázové. Plenky jsou pratelné na 60° C.
 

Bambusové přikrývky

Celoroční bambusové přikrývky s gramáží 500 g/m2 (u dětských rozměrů 300 g/m2) jsou vyrobeny pro zdravý a mimořádně pohodlný spánek. Díky velmi jemné náplni ze směsi bambusu a polyesteru je přikrývka krásně poddajná, lehká a přitom hřejivá. Praktické prošití v celé ploše přikrývky zajišťuje lepší stabilitu výplně.
 

Bambusové polštáře

Polštář z řady Bambus vám poskytne mimořádné pohodlí při spánku. Náplň polštáře je krásně měkká, prodyšná a objemná.
 

Pokud vybíráte nový bytový textil, zkuste bambusové vlákno jako skvělou alternativu ke klasické bavlně a polyesteru. Výhod, které bambus oproti ostatním materiálům nabízí, je nespočet, a vaše investice se tak rozhodně vyplatí!
02.06.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444