Nové koupelnové radiátory od KORADA

Příjemné teplo, suchá, zahřátá osuška a k tomu vkusně sladěný inteiér koupelny, to vše zajistí moderní koupelnové otopné těleso. Společnost KORADO přichází na trh s vylepšenými radiátory do koupelen, které zaručují praktičnost, velmi dobrou kvalitu a dlouhou životnost za rozumné ceny.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

KORALUX RONDO COMFORT

KORADO, a.s. Česká Třebová na právě probíhajících Stavbích veletrzích v Brně představuje (v pavilonu F, stánek č. 044) na ploše 130 m2  expozici otopných těles všech tří produktových řad: nejrozšířenější desková, designová a koupelnová. Právě koupelnová tělesa jsou zde prezentována v české premiéře.

Firma v loňském roce investovala téměř 700 milionů korun do instalace další výrobní linky na výrobu deskových radiátorů a do pořízení zcela nové technologie na výrobu koupelnových radiátorů. Díky tomu může v roce 2011 nabídnout 130 typů inovovaných radiátorů v nejširší škále tvarů, typů a barev. Nová technologie umožnila dosáhnout osvědčené kvality KORADO za nižší zákaznicky vstřícné ceny.

Tři modelové řady, na všechny záruka pět let

Nové koupelnové radiátory můžeme vybírat ze tří modelových řad. Ty jsou navrženy tak, aby bylo možno uspokojit rozdílné nároky a finanční možnosti jednotlivých segmentů zákazníků. Tomu odpovídají i názvy těchto řad - Comfort, Classic a Standard. Kvalita je přitom u všech tří řad vysoká. O tom, že si je výrobce KORADO kvalitou svých výrobků jist, svědčí fakt, že na tato koupelnová tělesa poskytuje nadstandardní záruční dobu – a to pět let.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

KORALUX RONDO CLASSIC - M

Design a funkce

Doba starých radiátorů natřených beznadějně stejným krémovým emailem minula. Široké barevné škále, která vstoupila do našich životů, se přizpůsobily i radiátory. Můžeme je proto dobře sladit s každým interiérem: s tím nejmodernějším, stejně jako s nadčasovým řešením a nebo retrostylem, navozujícím pocit tradice. Kvalitní čtyřstupňová povrchová úprava radiátoru je u výrobků KORADO samozřejmostí a součástí balení je i uchycení na stěnu – buď v barvě bílé, nebo chromované pro barevná provedení koupelnových těles.

Vedle vzhledu je důležitá i možnost volby použití a napojení na stávající vytápění. Při rekonstrukcích oceníme fakt, že nové modely mají stejné připojovací rozteče jako modely prodávané dříve, vždy navíc můžeme vybírat mezi variantou standardního nebo moderního středového připojení. Podobně můžeme radiátory kombinovat se sadou pro elektrické vytápění či vybrat řešení s přímotopnými tělesy. Pro usnadnění připevnění je nově součástí každého otopného tělesa i montážní návod.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

KORALUX STANDARD

Nejen k vytápění

V koupelně oceníme i druhotnou funkcí radiátoru – sušení. Díky nabízenému příslušenství lze koupelnové radiátory KORADO velmi dobře využít k dosoušení textilií, jako jsou ručníky nebo utěrky. Doplňky jsou to praktické, nepřekážejí zde a vypadají opravdu dobře – jsou z ušlechtilé nerezové oceli.


Informace o sortimentu a technických detailech jeho řešení najdete na  http://www.korado.cz

13.04.2011 | PR
  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444