Luxusní české povlečení Stella Ateliers - Kolekce ZIMA 2015

Zima je v plném proudu. Teploty klesají, brzy se stmívá a konečně i ten sníh napadl! Koho by nelákalo zachumlat se do nadýchaných peřin, pustit si film a dopřát si ten pravý relax těla i duše? Prohlédněte si zimní kolekci luxusního povlečení, které vašim peřinám, polštářům, potažmo času strávenému v posteli dodá nový rozměr.

Krásné, na dotek příjemné povlečení je jedním z nejdůležitějších faktorů pro kvalitní spánek. Musí se nám líbit po všech směrech – svou barvou, vzorem, materiálem i užitnými vlastnostmi. Obecně přitom platí, že na ložním prádle se nevyplatí šetřit, o čemž se můžete sami snadno přesvědčit. Utkané či upletené luxusní povlečení z kvalitních materiálů vás totiž nebude škrábat, nebudete se pod ním potit a navíc při správné údržbě vydrží jako nové i několik let.
Zimní kolekce povlečení od Stella Ateliers pro rok 2015 zahrnuje bavlněné povlečení jednak v klasickém a jednak prodlouženém provedení. Nabízí tak všechny nejčastější rozměry povlečení: 135 x 200, 135 x 220, 200 x 200, 200 x 220, 240 x 200 a 240 x 220 cm. Povlaky pro polštáře disponují standardními rozměry 70 x 90 cm.
Luxusní povlečení ze zimní kolekce značky Stella Ateliers je vyrobeno z těch nejkvalitnějších materiálů na trhu. Pro výrobu je využívaná pouze pravá egyptská bavlna, která se ručně sbírá. Bavlna se dále zpracovává do Jersey pletenin (140g/m2) a Saténových tkanin (120g/m2).
Saténové povlečení je vyráběno z tkanin v úpravě Mako-satén a švýcarský Premium satén. Jersey pleteniny jsou pak použity pro povlečení v úpravě Mako-Jersey.

Na veškeré „Mako“ materiály následně aplikujeme zušlechťovací postupy, které mají za efekt vyšší pevnost, měkkost, fixaci barviva ve vlákně a lesk připomínající hedvábí, který dodává povlečení ten pravý šmrnc. Podrobnější informace o jednotlivých materiálech a způsobu zpracování přízí naleznete v sekci „praktické rady“, případně u každé kategorie e-shopu.

Jemná elegance

Připravte se na příchod zimního, pro někoho nejkrásnějšího období v roce a rozzařte svojí ložnici pestrými a na pohled přívětivými barvami. Povlečení ze zimní kolekce, kde převažují delikátní odstíny šedé, bílé a béžové, to dokáže.

Praktický zip navždy

Nabízené povlečení disponuje praktickým zipem, u kterého záměrně chybí jezdec. Jeho absencí se výrobce snaží předejít možnému poškození povlečení. Zip je všitý a navíc překrytý, čímž je naprosto eliminováno riziko jeho zničení během praní. Pokud se i přesto bojíte, že se zip rozbije a vaše luxusní povlečení pak bude nepoužitelné, nemějte žádné obavy. Na zip je totiž poskytován doživotní bezplatný servis; dle vážnosti poškození je buď opraven anebo vyměněn za nový.

Rozměr na míru

V reakci na přání a požadavky vás, věrných zákazníků, má povlečení ze zimní kolekce klasické i prodloužené rozměry (135 x 200, 135 x 220, 200 x 200, 200 x 220, 240 x 200 a 240 x 220 cm).

Potěšení pro každého

Nešetřete a dopřejte si to pravé potěšení. Probuzením v posteli, oděné do krásného, stylového povlečení, bude každý start do nového dne nesrovnatelně příjemnější, a to ať už vstáváte v jakýkoliv čas.
23.12.2015 | PR
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444