Lacobel & Matelac 2021: NOVÁ kolekce lakovaných skel od AGC

AGC DECO DAY 10.6. na www.agc-day.cz

Lakované sklo se nyní více než kdykoliv dříve stává zdrojem svobody a kreativity při navrhování interiérů. Lacobel je renomovaná značka lesklých lakovaných skel z produkce skláren AGC, s jejichž kvalitou nelze srovnávat. Matelac jsou naopak matná lakovaná skla se saténovou povrchovou úpravou a ve světě interiérového designu představují symbol elegance a luxusu. Během posledních 5 let se skla Lacobel a Matelac vyráběla ve 20 odstínech. Nyní AGC přichází s novou kolekcí 24 skel Lacobel včetně 15 nových odstínů a 15 skel Matelac s 5 novými barvami. V nové kolekci je 10 odstínů shodných v lesku i matu, které jsou si ideálním protějškem a nabízejí elegantní kombinace tón v tónu.
 
A právě u příležitosti uvedení nové kolekce Lacobel Matelac 2021 vás zveme na odborný seminář na téma ploché sklo v interiéru:
 

AGC DECO DAY: Trochu jiný pohled na sklo

Čtvrtek 10.6. od 13 do 16 h

Objevte společně s moderátorem Vladimírem Kořenem zázraky ze světa dekorativních skel: Už jste někdy viděli neviditelné sklo? Podařilo se vám rozbít bezpečnostní sklo? Zajímá vás zbrusu nová kolekce skel Lacobel a Matelac? Navrhujete či vybíráte skleněné příčky, dveře, schodiště nebo zábradlí a řešíte jejich bezpečnost? Hledáte inspiraci pro své projekty?
 
Buďte s námi online, nabízíme trochu jiný pohled na sklo: interiérová skla od A do Z.
Akce je zdarma, koná se online a více informací i registrační formulář naleznete na stránkách www.agc-day.cz.
 

Lacobel & Matelac 2021

Nová inspirativní kolekce Lacobel & Matelac 2021 vznikla v rámci evropského workshopu AGC Deco Academy a na jejím zrodu se podílela celá řada odborníků na barevná řešení ve spolupráci s profesionály ze světa architektury a interiérového designu. Výsledkem jsou 4 základní dekorační styly, které odráží vliv barev a emocí na design interiérů, a měly by se tak stát inspirací pro naše zákazníky. Těmito inspirativními směry jsou: minimalistický, přírodní, tradiční a dynamický životní styl. 
 

Minimalistický životní styl

…klade důraz na čistotu, lehkost a moderní design. Moderní klidné a jemné tóny dodávají interiéru luxusní, ale diskrétní akcenty, které dokonale vyjadřují krásu skrývající se v jednoduchosti. Tyto barevné tóny umožňují dokonale kombinovat sklo s kamennými a keramickými prvky, a vytvořit tak příjemný pocit prostoru v souladu s minimalistickým životním stylem.
Odstíny: Blue Ice, White Traffic, White Extrasoft

 

Přírodní životní styl

…reprezentují zemité přírodní barvy, které zaručují dokonalou rovnováhu, navodí vřelé a autentické prostředí, z něhož bude i v dnešní době vyzařovat naprostý klid. V tomto životním stylu zaměřeném na harmonii lze sklo dokonale snoubit se světlými odstíny dřevěných prvků, či korkem, a být tak i v interiéru blíže přírodě.
Odstíny: Pink Nude, Green Safari, White Pearl

Lacobel Pink Nude and Matelac Green Safari
 

Tradiční životní styl

…to je paleta sytých, klasických barev a vytříbených akcentů, které kombinují tradiční vzhled s letmými dotyky moderního stylu. Takovýto styl je tu přesně pro ty, jenž opravdu milují autentičnost, soukromí a eleganci. Sklo v kombinaci s ušlechtilými materiály jako jsou tmavá dřeva a mramorem vytváří klasický vzhled, který je zároveň moderní i okouzlující a vzbuzuje pocit luxusu, intimity a elegance.
Odstíny: Blue Vintage, Green Artichoke a exkluzivní odstín Silver

 

Dynamický životní styl

…je styl plný energie a optimismu, který přináší uvolnění díky své síle a originalitě. Dokáže vytvořit svět plný intenzivních, jasných a pečlivě volených barev odrážejících radost ze života. Objevte nový životní styl kombinující sklo s teracem, pryskyřicí a barevnými betonovými podlahami a vytvořte interiér sršící životem a pozitivní energií, který je zárukou originality.
Odstíny: Yellow Yuzu, Orange Tangerine, Green Teal ...

Lacobel Saef+ Yellow Yuzu, Matelac Green Teal, Lacobel Orange Tangerine and Lacobel Yellow Yuzu
 
Pokud vašemu stylu neodpovídá ani jedna z barev v naší nabídce, je tu pro vás exkluzivní služba MyColour by Lacobel & Matelac, kdy je možné vytvořit na zakázku přesně ten odstín, který pro svůj projekt požaduje.
 

Použití s bezpečnostní fólií SAFE+

Všechna skla Lacobel a Matelac jsou k dispozici v bezpečnostním provedení s fólií SAFE+, která splňuje bezpečnostní normu EN 12600 - při rozbití se sklo nerozsype na ostré střepy, ale zůstane bezpečně přilepené na fólii.
 

Použití v interiéru

Skla Lacobel a Matelac jsou určena pro interiérové aplikace, jako jsou skleněné obklady, nábytek (stoly, skříně, magnetické psací tabule), dělení interiéru, celoskleněné dveře, a to jak v rezidenčních, tak i komerčních prostorách. Lacobel díky své vysoké reflexi příjemně zvětší prostor kolem vás a dodá interiéru luxusní vzhled. Snadno se čistí a udržuje. Pro venkovní použití a vnitřní použití především v blízkosti horkých zón nabízí AGC tepelně tvrzená (kalená) skla LacobelT a MatelacT.
 

AGC: komplexní řešení od výběru skla po jeho instalaci

AGC poskytuje řešení pro každou etapu vašeho projektu - od výběru skla až po finální instalaci - vše od jediného dodavatele. Nabízíme široký výběr špičkových produktů a služeb s přidanou hodnotou: dekorativní sklářské výrobky, řešení pro lepení a čištění skla, špičkovou technickou podporu, efektivní distribuční síť, certifikované zpracovatele, přísnou kontrolu kvality a veškeré potřebné certifikáty.
 
Pro více informací o sklech Lacobel a Matelac navštivte www.agc-yourglass.com, Glastetik nebo kontaktuje zástupce AGC: marcela.antlova@agc.com, 725 677 903. 
 
Pro více informací o videokonferenci AGC Deco Day navštivte www.agc-day.cz nebo kontaktujte zástupce AGC: petra.takacova@agc.com, 606 611 477. 
27.05.2021 | PR
  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444