Kvalitní bazény z laminátu nepotřebují betonáž

Foto: Balarepo

Foto: Balarepo

Rozhodujete se pro pořízení nového bazénu a zvažujete, z jakého by měl být materiálu? Zvolíte-li  laminát, máte příležitost získat za dostupnou cenu bazén, který umožňuje rychlou a snadnou montáž, snadno se udržuje, je odolný a má i dlouhou životnost.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Balarepo

Výhody laminátových bazénů
 
Mezi hlavní výhody laminátových bazénů patří bezespárový povrch, který je příjemný na dotyk, a dlouhá životnost. Laminátové bazény, které vyrábí Balarepo, nejstarší výrobce bazénů v České republice, mají ve srovnání s klasickými plastovými nebo fóliovými až několikanásobně delší životnost. To je dáno kompaktní monoblokovou konstrukcí, použitým materiálem a způsobem výroby. Laminátové bazény se vyznačují hladkým povrchem beze spár či beze stop po svařování. Díky skleněnému vláknu obsaženém v laminátu jsou rozměrově stálé i za velmi vysokých, anebo naopak extrémně nízkých teplot.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Balarepo

Granitový povrch pro náročné

Pro povrchovou úpravu se používají speciální materiály odolné vůči UV záření i chlorované vodě. Pokud se vaše zahrada nespokojí s tradičním bazénem, můžete si objednat laminátový bazén s granitovým povrchem, který se stane její velkou chloubou. Tepelná izolace se provádí nástřikem nenasákavé polyuretanové pěny, která zároveň zaizoluje veškeré příslušenství jako jsou světla, potrubí, atd. (Nástřik se provádí až po osazení bazénu příslušenstvím.) Tímto způsobem na stěně bazénu vznikne dokonalá tepelně izolační vrstva. Vzhledem k vysoké pevnosti a tuhosti konstrukce bazénu podpořené nástřikem odpadá nutnost obetonování. Stěny stačí obsypat soudržnou zeminou.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Balarepo

Jak prodloužit sezónu

Opravdoví vodomilové se však nespokojí s koupáním pouze v létě. Řešení přináší zastřešení bazénů. Unikátní lamelové zakrytí vlastní patentované konstrukce plní funkci bezpečnostního prvku a díky dvoukomorovému systému lamel má také vynikající tepelně izolační vlastnosti. Třešničkou na dortu je velmi komfortní elektrické nebo mechanické navíjecí zařízení.

Pokud se rozhodnete pro bazén Balarepo, budete si po mnoho let užívat vodní radovánky bez starostí. Ty za vás vyřeší výrobce, který poskytuje komplexní servis (servisní opravy zajišťuje ve svých dílnách), stejně jako dodávky veškerých doplňkových a náhradních dílů. Navštivte webové stránky www.balarepo.cz a osvěžte si život. A nakonec dobrá zpráva pro ty, kteří neradi dlouho čekají: Firma Balarepo bazén u zákazníka zprovozní v průběhu jediného dne.
 

16.06.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444