Kam dočasně uložit své věci?

Ivan s Lenkou se poznali v Praze, třebaže pochází z jižní Moravy. Po nějaké době společného poznávání začali hledat společný podnájem. Měli obrovské štěstí, pokoj pro dva zvládli najít ještě dříve, než naplno propuklo jejich zdražování. Na prázdniny si naplánovali cestu po severní Evropě, na kterou šetřili celý rok. Co však s pokojem?

Kdyby se ho vzdali, podobně laciný by našli stěží. Sehnali za sebe náhradu na léto, ale co s vlastními věcmi? I tento problém bylo potřeba vyřešit. V Praze žádné příhodné známé, kteří by jim věci schovali, neměli. A cizí lidé (náhradní nájemníci) jsou nevyzpytatelní. Když už to začínalo vypadat všelijak, našla Lenka na internetu možnost využití samoobslužných skladů Less Mess Storage. Jedná se o evropský profesionální řetězec, který má tři pobočky v Praze, konkrétně Holešovicích, Dejvicích a na Pankráci.


Self-Storage

Problém byl v tu chvíli vyřešen. Možnost Self-Storage, neboli takzvaného samoskladování dokáže usnadnit život nejen tomuto páru. Využít sklady Less Mess mohou lidé odjíždějící na nějaký čas za prací nebo zavedené či nové firmy, které nedisponují dostatečnými prostorami. Věci se jim zde spolehlivě uskladní.

Velikosti skladu

Less Mess Storage má kóje o velikosti od 0,5m² až po 20m². Škála bezpečných monitorovaných kójí stoupá po 0,5m², takže si každý vybere velikost, jakou přesně potřebuje. Ivanovi a Lence stačila velikost malé kóje mající rozměr 4,5 m². Pohodlně se sem vešlo jízdní kolo i všechny další věci umístěné ve firemních krabicích.
 

 

Jak postupovat? Vybrat, pronajmout a uskladnit!

Ale hezky od začátku. Nejprve si bylo potřeba říct, který sklad se nejvíce hodí – u našich hrdinů došlo na ten v Dejvicích. Z různých velikostí od miniskladu až po extra velkých si pak zvolili online přes formulář potřebnou velikost. Vybrat si ovšem lze i osobně na pobočce s možností prohlídky skladu. Následovalo vyplnění jednoduché a jasné smlouvy a rozhodnutí o způsobu platby. Bez většího váhání využili kromě nákupu krabic také možnost pořízení zámku a obalového materiálu. Samozřejmostí byl rovněž osobní přístupový kód s nonstop přístupem.

 

Virtuální prohlídka a další služby

Na webu je možnost prohlédnutí skladů online. Kromě této vítané služby studenti využili i předplatbu, aby nemuseli řešit nájemné ze zahraničí a mohli si bezstarostně užít cestu po Švédsku, Norsku a Finsku. Velice milá pak byla sleva spojená s tímto způsobem platby.  Less Mess Storage dále nabízí možnost konzultací, e-shop čizapůjčování stěhovacího vozu. Stejně jako Lenka a Ivan si můžete vše potřebné najít stránkách společnosti.
 
27.06.2019 | PR
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444