Jaro v interiéru: Vyberte si u SCANquilt a jste fresh

Začátkem března už nedočkavě vyhlížíme první záchvěvy jara. Pokud se také nemůžete dočkat prvních zelených listů, pusťte veselé jarní barvy do ložnice a dětských pokojů. Síť prodejen SCANquilt představuje kvalitní bytový textil v nových jarních odstínech.

Jaro v ložnici

Bavlněné povlečení KLASIK v jarních barvách bude příjemnou změnou ve vaší ložnici, vybírat si můžete z více než 600 vzorů nebo barev. Povlečení v hladké plátnové vazbě patří mezi nejčastěji používaná v našich ložnicích. Kvalita materiálu, kterou ovlivňuje především rovnoměrnost a hustota přízí, tisk a stálobarevnost v praní, je pečlivě sledována.

Ozvláštněte obývací pokoj díky dekoračním návlekům SMART s vytkaným vzorem 

Nejen změnou povlečení můžete přivítat jaro. Svěží jarní vánek zavane do vašeho interiéru společně s novými dekorativními povlaky na polštáře. Nemusíte hned kupovat novou sedačku, stačí ji ozvláštnit polštářky.

Převlékněte „zimní“ polštáře do veselejších barev vyšívaných návleků SMART. Vytkávaný vzor na kvalitním materiálu dekoračního návleku má jemnou strukturu, spolu se sytými barvami dodá interiéru tu pravou jarní náladu. Návleky jsou vhodné do moderního i klasického interiéru nebo pokoje vašich dětí.

 

Pojďte si hrát s plyšovými polštářky FRIEND - CRAFTHOLIC

Vyberte si z plyšáků FRIEND od značky CRAFTHOLIC kamaráda pro své děti, sebe nebo svou lásku. Veselého zajíce Raba, zadumaného medvěda Slotha, šibalského kocoura Korata nebo mlčenlivou opici Loris. Každý je jiný a jedinečný stejně jako vy.

Sametový plyšák FRIEND je mimořádně jemný, na pohled i na dotek příjemný tvor, který se zrodil v tokijském designovém studiu Accent, aby pod značkou CRAFTHOLIC potěšil všechny generace bez rozdílu věku nebo pohlaví. Naši přátelé jsou skvělou hračkou, originálním doplňkem do interiéru, ideálním dárkem nebo měkkým polštářkem, se kterým nebudete v noci sami. Všechny designy najdete exkluzivně pouze v síti prodejen a e-shopu SCANquilt.



Více na www.scanquilt.cz
05.03.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444