Ekologická energie má zelenou

Teplo ze slunce, vzduchu a země lze získat i v zimě

Získávání energie ekologicky šetrným způsobem je jasným trendem dneška, což potvrdil i program a nabídka firem na nedávných Stavebních veletrzích v Brně. Kompletní sortiment a veškerý servis naleznou zájemci o úsporný přístup k energii u společnosti Regulus. Ať už máte zájem o solární kolektor, tepelné čerpadlo či rekuperační jednotku, tady naleznete vše, co budete potřebovat.

Solární kolektory

Energie ze slunce

Regulus nabízí komplexní systém získávání a využívání energie ze solárních kolektorů. Svým zákazníkům poskytuje nejen ucelený sortiment kolektorů a příslušenství k nim, ale také technickou podporu. Zajišťuje školení montážní firmy a technické vedení Regulusu asistuje i u prvního spuštění kolektoru.

V nabídce najdeme kolektory ploché i trubicové. Sluneční kolektory Regulus jsou certifikovány nezávislou zkušebnou podle nejnovější evropské normy a na jejich instalaci je možno získat státní podporu až ve výši 80.000,- Kč.
Energie ze vzduchu

Energie ze vzduchu

Tepelná čerpadla vzduch/voda EcoAir získávají energii z okolního vzduchu, i pokud venkovní teplota klesne až na -15°C. Energii získanou při nízké teplotě přečerpají na vyšší teplotu (až +55°C) a předají ji do topné vody, ta pak vytápí dům, ohřívá vodu či bazén.

Elektrická energie je spotřebovávána jen na pohon kompresoru a ventilátoru tepelného čerpadla. To tvoří přibližně třetinu energie, kterou tepelné čerpadlo dodá pro ohřev topné vody, zbývající energii získá z okolního vzduchu. Ušetříte tak zhruba 2/3 energie potřebné na vytápění.

Spolehlivost těchto tepelných čerpadel je prověřena mnoha tisíci instalací ročně v drsném severském klimatu.
Energie ze země

Energie ze země

Tepelná čerpadla řad EcoPart a EcoHeat získávají teplo buď z hlubinných vrtů nebo z povrchového zemního kolektoru. Umisťují se uvnitř domu a se zemním rozdělovačem se propojuje dvěma trubkami. Hlavní výhodou je stálost výkonu a topného faktoru i ve velkých mrazech.

V nabídce tepelných čerpadel Regulus najdeme samozřejmě také kompletní sortiment příslušenství.


Aby teplo neunikalo

Filozofií společnosti Regulus je poskytnout zákazníkovi ucelený sortiment produktů a služeb. Součástí nabídky jsou i systémy rekuperace vzduchu. Zajistí efektivní ventilaci bez ztrát energie. Regulus nabízí jak centrální rekuperační jednotky, tak lokální (pro 1 až 2 místnosti).

Veškeré výrobky Regulus jsou registrovány v dotačním programu Zelená úsporám. Součástí servisu zákazníkům je pomoc s vyřízením dotace. Regulus je zároveň připraven pomoci i začínajícím firmám s registraci v dotačním programu.

Podrobnosti najdete na www.regulus.cz

27.04.2010 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444