kika - jednička v nápadech na bydlení

Chcete stylové bydlení - individuální, praktické, moderní, komfortní a výhodné? kika ví, jak na to! Jako jednička v nápadech na bydlení nabízí společnost kika rozmanitý výběr vybavení bytu a bytových doplňků pro každého.

Vše pod jednou střechou


Kika nabízí levné i značkové zboží. Na obrovské prodejní ploše prezentuje kika sortiment čítající přes 50.000 produktů, počínaje výrobky Cash & Carry, nejlevnějšími produkty z celého sortimentu, které jsou ihned k odběru, až po značkové zboží. Společnost spolupracuje se světoznámými značkami, jako jsou například Stressless, Hüsta, Joop, Coraggio Forma, Joka, Tempur, Nicoletti, Ada a mnoho dalších a garantuje svým zákazníkům nejnovější trendy a top kvalitu za nejlepší ceny.

V přízemí obchodních domů kika můžete vybírat z pestré škály bytových doplňků; naleznete zde bytový textil, závěsy, záclony, ložní prádlo a osvětlení, stejně jako velký výběr vybavení do kuchyně i do celé domácnosti. Nabídku přízemí uzavírají nápadité bytové doplňky.

Žhavé novinky a kompletní služby


V horních patrech čeká na zákazníky nepřeberný výběr kuchyní, ložnic a obývacích pokojů v různých stylech od tradičního až po moderní a trendy styl. V kika naleznete opravdu vše, co se týká bydlení, proto tu nechybí ani pestrý výběr malého nábytku, předsíní, koupelen, vybavení pro miminka a dětských pokojů pro všechny věkové kategorie. Kika ve svých obchodních domech představuje zákazníkům nejžhavější novinky z mezinárodních veletrhů. Zákazníkům poskytuje kompletní servis včetně mnohých doplňkových služeb, jako jsou: odborné vyměřování, počítačové plánování, pokládka podlah, dovoz zboží, montáže, šití záclon a možnost zapůjčení kika busu pro samostatný odvoz zboží.

Svatební a baby seznam


To nejdůležitější na vašem dni "D" jsou vaše přání. Ta jsou na počátku vašeho společného života velká. Abyste to vaší rodině, přátelům a známým ulehčili, je tu pro vás kika Svatební seznam. Projděte se v klidu naším obchodním domem a nechte se inspirovat nesčetnými nápady na bydlení. Sestavte si s kika prodejcem svůj seznam. Nechte si při plánování poradit našimi odborníky.

Profesionální pomoc a rada


Kika klade velký důraz také na profesionální poradenství. Zákazníci mají k dispozici kompetentní a proškolené zaměstnance, kteří vždy pomohou a poradí s výběrem nejen samotného nábytku, ale také kompletně naplánují kuchyně a vybrané ložnice. Kika zákazníci si mohou být jisti, že vždy obdrží to, co si opravdu přáli. V České republice můžete obchodní domy kika navštívit v Praze Letňanech, Čestlicích, Brně a Plzni.
01.08.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444