Vodovodní baterie s dlouhodobou životností

Proč na Vánoce neobdarovat své blízké praktickým dárkem? Jistě bude mít z luxusní vodovodní baterie od předního evropského dodavatele nemalou radost.

IS 30048 Vodovodní baterie stojánková dřezová s vytahovací sprškouKlasické baterie

V nabídce vodovodních baterií od společnosti Koupelnaprotebe.cz si můžete vybírat z několika designových řad. Zvolit můžete klasické baterie, termostatické a dokonce i podomítkové. U klasických baterií je i přes nízkou cenu zaručena dlouhodobá životnost a bezproblémové používání. Vybrat si můžete z baterií nástěnných, stojánkových, baterií do umyvadla, sprchového koutu i vany.

Termostatické baterie

TM 11 - Vodovodní baterie termostatická vanová nástěnnáJistě jste už slyšeli o termostatických bateriích. Společnost Koupelnaprotebe.cz THERMO baterie doporučuje hlavně rodinám s dětmi, protože nastavení teploty zamezí případnému opaření dětí horkou vodou. Krytka termostatu navíc obsahuje bezpečnostní pojistku, která zamezí nastavení teploty vody na více než 38 °C.  Druhou krytkou pak lze nastavit sílu toku vody. Tyto baterie jsou mnohem šetrnější než pákové a kohoutkové a díky snadnému užívání šetří vodu.
BONNIE - Vodovodní baterie podomítkováPodomítkové baterie

Novinkou na trhu jsou Podomítkové baterie, které tvoří přední design dnešních koupelen. Jedná se o velice vkusnou a líbivou variantu s důrazem na životnost.

Všechny vodovodní baterie jsou vyrobeny z mosazi pokované chromem. Tento materiál je velice kvalitní, který zaručuje dlouhodobou životnost. K té přispívá i keramická kartuše, v případě termostatických bateriíí pak kartuše termostatická.
Servis až do domu

Společnost Koupelnaprotebe.cz si váží důvěry svých zákazníků, a proto zavedla servis vodovodních baterií až do domu. V případě oprávněné reklamace tak bude provedena oprava servisním technikem přímo u zákazníka doma. U všech baterií je nyní nově prodloužena záruka na 5 let.

Více informací a celou nabídku vodovodních baterií i kompletního vybavení koupelen naleznete na internetových stránkách společnosti Koupelnaprotebe.cz - UNIPEK s.r.o.
28.11.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444