Zvolte jedničku na trhu s fasádami - použijte NOVABRIK

Fasáda je vedle střešní krytiny velmi důležitá součást určující celkový vzhled a funkčnost domu. Investice do opláštění domu by měla být vždy dlouhodobá, proto je dobré volit kvalitní a osvědčené materiály. Stále častěji se totiž setkáváme s tím, že čím méně kvalitní materiál, tím větší starosti do budoucna spojené s opakovanými a zbytečnými výdaji za totéž.

Jak je tedy možné se z tohoto začarovaného kruhu dostat ven? Odpověď je jednoduchá – provést investici tak, aby byla zaručena její návratnost. Málokdo chce přece zbytečně a opakovaně utrácet za jeden a týž problém. Proto jsou chytrým řešením odvětrané a tepelně-izolační fasády Novabrik s 50letou garancí, které se montují bez malty a lepidel.

Už žádné opakované vícenáklady na opravy prasklin, žádné opadávání omítky, poškození ptactvem nebo opravy nátěrů. Novabrik je fasáda, která skutečně splňuje všechny současné nároky. Řeší estetickou stránku stavby – nezaměnitelný design fasády promění tvář každého domu, a to doslova, protože je vhodná jak na novostavby, tak na starší domy. Ideální je také na dřevostavby (zvyšuje stabilitu domu, působí na celistvost celé stavby, nezanedbatelný je i hlukový útlum a protipožární odolnost).

Fasáda Novabrik se skládá z jednotlivých cihliček suchou cestou na kovový nebo dřevěný rošt, obklad působí tedy pěkně plasticky a svým vzhledem a štípaným povrchem připomíná tento betonový výrobek kámen. Nejdůležitější užitné vlastnosti, které tato fasáda nabízí, majitel docení prakticky ihned po instalaci. V zimě je dům chráněn vůči povětrnostním vlivům jako je promrzání, silný vítr, mokrý sníh, déšť apod. Domeček je totiž ukryt jako ve skořápce (ale dýchá!) a betonový obklad nepustí nic z výše uvedených špatných vlivů.

V každém ročním období má dům příjemné a zdravé klima a hlavně nikdy neřešíte potíže s vlhkostí, potažmo s plísněmi, protože vlhko má vždy jak uniknout pryč z domu. Což o kontaktních a dnes velice rozšířených systémech typu polystyren nelze říci – dům opatřen tímto materiálem je jako obalený igelitem a vlhko se drží ve zdech. Novabrik je navíc oproti polystyrenu šetrný k životnímu prostředí, protože se jedná o čistě přírodní a kompletně recyklovatelný materiál. Fasády Novabrik je možné také nekolikanásobně použít znovu díky jednoduché montáži a demontáži.  

Díky svým užitným vlastnostem, splňujícím vysoké nároky na fasádu si systém odvětraných a tepelně-izolačních fasád Novabrik získal mnoho příznivců a spokojených uživatelů. Majitel domu s fasádou Novabrik má zaručenu kvalitu na dlouhé desítky let a jeho nemovitost roste na ceně.

21.03.2011 | PR - Novabrik

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • LB Cemix, s.r.o.

    Společnost LB Cemix patří mezi přední výrobce stavebních hmot a je dodavatelem špičkových zateplovacích systémů Cemix THERM s evropskou kvalitou. Široký sortiment fasádních materiálů nabízí nepřeberné množství různých variant realizace fasády. Značka Cemix je známá nejen v České republice, ale i v rámci středoevropského trhu.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444